stalo sa to uz vobec niekedy?????

Príspevok v téme: stalo sa to uz vobec niekedy?????
sissinecka

Caute ludia...mam dotaz taky ci sa uz aspon jednej babenke stalo ze uzivala HAK dosledne,nikdy na nu nezabudla a ktomu pouzila pharmatex-vaginalne capiky ....a otehotnela?????stalo sa to niekomu uz vobec abo pocul o tom dakto ????...je to pre mna strasne dolezite lebo sa chystame s priatelom na prvy sex aaa nemozem otehotniet lebo beriem Roacuttane coby mohlo sposobit postihnutie plodu..musela by som ist na zakrok interupcie...a viem ze kondom moze prasknut abo sa zvliect tak sa nanho nespolieham....radsej by som volila HAK+pharmatex...odporucate????

sissinecka

CHACHA---ale viete co je na tom najvacsia sranda aaa zahada???:...ako zarucene na 100% neotehotniet a vynimkou sexualnej abstinencie.....neviem ci taky sposob existuje

sissinecka

chacha....ta strikovat je dobry napad.... ale ja verim v to ,ze ked neotehotneju krvy ktore poznam a ktore idu s kazdou kratsou znamostou do postele pricom dodrzia to zeee idu bez kondomu a partner sa nevystrieka do nich...taa preco by som mala otehotniet ja co na sex caka do takmer 20tkyy a pouzije HAK,pharmatex a este aj prerusovanu suloz.....inac dakujem vsetkym za radyy....myslim ze vela dievcat to zaujima ako si spravit tu najvacsiu poistku aku mozu

ninika

ked pouzijes pharmatex a hak tak urcite neotehotnies..pretoze na 1.mieste (co s atyka ochrany ) je Hak na 2.Pharmatex a na 3. az kondom..takze neotehotnies na 200% :) ale zase pouvazuj aj o tom ze hak skodi a kto vie ake chemie musia byt v tom Pharmatexe :/ ked je to take dobre ze pozabila väčšinu spermii a to je dost...:/

sissinecka

pre refabrikatora: vies ale nemozes si byt isty ze ci tie baby brali antikoncepciu naozaj poctivo ci nahodou nezabudli dakedy v tom mesiaci co mai styk alebo ci nebrali nejake aj ine lieky a nezabudli sa chranit...no ale nikdy nevies.... ja kazdopadne nesom taka ze cim skor tym lepsie teraz mam 19 a chlapca ktoreho milujeeem a chcem sa k takym veciam stavat zodpovedne a nei potom ked uz bude neskoro sa tu vypytovat na to ci nesom tehotna...taze radsej pouzijem ten pharmatex hak A TO ze sa do mna neurobi..to je myslim si uz dost velka poistka:D...keby uz dakto aj pri tejto kombinacii otehotnel ta by som kukala:D

ahoj: )

ja som brala len hak 6 rokov a neotehotnela som, za tu dobu som vystriedala 3 sexualnyvh partnerov a vsetci sa do mna vystriekali a neotehotnela som. teraz som vydata a vysadila som hak a otehotnela som do 2 mesiacov,takze cakame mimino

refabrikator

poznam dvoch kamaratov co im baby brali antikoncepciu neviem aku ale aj tak otehotneli,samozrejme nechcene..na a mas.
Pouzite kondom ten tak lahko nepraskne neboj nic.
A ked je to po prvy krat, moze sa stat ze doktor predpise slabu antikoncepciu (podla tvojho veku) ale v kombinacii s parmatexom by to malo byt ok, povedz chlapcovi nech sa do teba nevystrieka a vypocitaj si pplodne dni. zdar

Lenka_

Pravdepodobnost otehotnenia pri zvolenej metode je absolutne zanedbatelna, blizi sa k stotinam percenta. Takze, ak budes zodpovedne brat HAK a navyse pouzijes PHARMATEX, babo nehrozi.

sissinecka

hallo...pls potrebujem pomoc.....nemozem si dovolit otehotniet a uz vobec nie priviest na svet postihnute dieta.... tak odporucate HAK+ pharmatex???:..otehotnel dakto pri takejto kombinacii???pls poradte strasne vas prosim....baby urcite mate nejake skusenosti....tak zatiall paaa