zmatok

Príspevok v téme: zmatok
olla

ahojte!nikdy neriešim veci prostredníctvom internetu, ale nemá mi kto poradiť. Tak vopred dakujem.
Mám priateľa, už 5 rokov, všetko je v poriadku...pred nedávnom som bola na operácii a spoznala som sa s jednym lekárom, je odo mna o vela starsi, nejako sme si ako osobnosti sadli, máme si čo povedať,... po kontrole v nemocnici sme si dokonca vymenili maily,potykali si a písali sme si, posielali rôzne somariny a zrazu z nicoho nic prestal. Neodpísal, proste absolútne nič. Ja sa hanbím za to, že mi chýba, viem že k nemu necítim len priateľstvo, je to niečo viac, netvrdím, že láska, ale je to niečo viac. Nikdy som mu to však nenaznačila, nikdy, takže sa nemal čoho zlaknúť...nechápem to,...čo sa mohlo stať???teraz mám v hlave taký zmatok, mrzia ma moje pocity aj voči priatelovi...aký mate na to názor?

olla

alajka, mail mu určite došiel. Posledný mail znel v tom zmysle, že sa uvidíme vtedy a vtedy (kontrola) a nič viac, len jedna veta, taká odmeraná...napísala som mu a už neodpísal...od soboty, ale ved mozno je to tak lepsie, citim sa vinna voci priatelovi, nemozem sa na neho tak citovo nalepit

alajka

neodpisal..co myslis preco??myslis ze mu twoja posledma sprawa dosla??nemuselo to tak byt.....mozno je vytazeny..je vela dovodov,preco neodpisal..ako dlho uz nepise??