ahojte potrebujem poradid surne!!!!
Mala som sex s priatelom, pouzili sme kondom ale je tu jeden problem.. Zacinam mavat obavy ze som v tom. DOstala som prvu menstruaciu na cas. Lenze nejako ma zacali boliet prsia respektivne bradavky, tocila sa mi hlava a nemala som chut do jedla. Lenze teraz uz je vsetko v poriadku az na to ze cakam na tu moju druhu menstruaciu. Mam velmi velke obavy pretoze pred niekolkymi dnami sme mali sex lenze ten sex nebol bohvie co preoste ma bolelo cele telo ... prosim vas poradte mi ci som v tom...
potrebujem poradit cim skor prosim
test: ja vidim problem v tom osloveni "zeny".
Predpokladam si mal na mysli dievcatka, husi, sliepky alebo ine domace zvieratka chovane na mliecko.
Donekonecna tie iste otazky, na ktore doycne hladaju odpoved.
Ked uz nechcete ist do lekarne pre test, ked uz musite najprv sexovat a az potom byt pripraveni na dosledky, tak si radsej zavolajte na audiotext vestici, ta vam mozno poradi, ci ste v tom alebo nie....
ženy vy ste hrozne!!! Radšej budete stresovat na fore ako skočiť do lekarne a kupiť si test za 70 sk.
ja si myslim ze nie..ved pockaj ci ti budu meskat kramy abo co .. alebo ked chces mat istotu tak si kup teh.test .. :)