ZMENA, preco?

Príspevok v téme: ZMENA, preco?
janka

Prosim vas o nazor...
Som s prietelom v zahranici, sme spolu rok aj par mesiacov a spolu zijeme 7 mesiacov. Ja som robila aupair napoli slovenskej rodine a koncom decembra som mala ist spat na Slovensko, vtedy moj priatel robil vsetko preto,aby cim najskor nasiel byt,aby sme mohli byt spolu. Koncom januara sa mu to podarilo a ja som zo slovenska dosla spat...S nulovou znalostou anglickeho a holandskeho jazyka som si nasla jobiky a fakcim tu aj s nemcinou. Vsetko bolo super, v noci sme zaspavali v objati,citila som, ze ma ma rad a tak praca, zivot, vsetko som zvladala super. Az teraz, v lete sme sli na dovolenku na slovensko, byvame od seba 150 km a tak sme si dovolenku kazdy urobili po svojom, on so svojimi kamosmi, ja s mojimi...Po tyzdni dosiel na tyzden k nam, vozili sme sa po slovensku,kade tade,bolo fajn.
Pred odchodom spat som bola ja u nich, nic sa mi nezdalo zvlastne, vsetko bolo ok az kym sme nedorazili sem... A tu ako keby cele jeho zalubenie opadlo...uz sa k sebe vobec netulime, nejaky chladny sa mi zda byt, ked sa k nemu aj pritulim,zda sa mi, ako by som sa iba vtierala :( velmi ma to trapi...Chcem aby to bolo ako pred tym, ale viem,ze sa to neda zmenit lusknutim prsta.Skusala som sa s nim o tom porozpravat, velmi to nepomohlo, povedal, ze si to vobec neuvedomuje,ze by nieco bolo inac. Ano je pravda, ze doma bolo fajn, chodil po chatach, diskach, kamosi...chapala som prvy tyzden jeho zaklimatizovavanie sa,ale ze jedna dovolenka od seba na slovensku medzi nami takto zmeni vztahy,to som teda necakala. A tu si kladiem otazku, zostat vo vztahu s muzom, ktory sa takto zo dna na den zmenil? Nechat to tak a dat mu cas??? Bojim sa, ze to tak zotane :(
Vcera sme boli vonku, v bare. S kamosmi, kamoskami sa zabaval v pohode, iba somnou si akosi nema co povedat.

mell313

Ahoj nechcem ťa strašiť, ale môj priateľ sa takto začal správať, keď ma podviedol, začal byť ku mne strašne čudný a akoby sa mi vyhýbal. Čo však neznamená, že to tak musí byť aj v tvojom prípade, možno ho iba niečo trápi.