Ahoj, snazim sa uz 7 mesiac otehotniet a stale nic. Vyskusala som ovulacne testy, mikroskop, meranie teploty a aj hlienovu metodu. Lekar povedal ze az ked sa to nepodari do roka vtedy je to problem. No ja uz mam z toho strach. Chcem vyskusat este vypocet - biorytmus plodnosti - Gnostik centrum. Ma niektora s tym skusenost? Funguje to aj ked neviem svoju hodinu narodenia?Ma niektora s tym skusenost. Mam ist uz na nejake vysetrenie?
Prosim vas o radu a pomoc
Asi si velmi vystresovana a prilis sa sustredujes na to ako otehotniet...mojej sesternici to trvalo az 6 rokov kym sa im podarilo splodit dietatko a chodila po vselijakych vysetreniach a leceniach, ale ona mala obratenu maternicu tak asi tak ja som momentalne tehotna ani neviem ako aj ked sme pouzivali ochranu...asi nie dostattocne ucinnu...zalezina zene niektore ostanu lahko tehotne niektorym to trva dlhsie... amyslim ze ak sa pokusas iba jeden rok neznamena ze si neplodna len treba skusat prajem vela stastia!!!!!
skús akupunktúru,ak ide o funkčnú poruchu pomôže.
Ahoj Alica, nestresuj sa zatiaľ, lebo je to skoro. Ja sama som mala problém otehotnieť. Keď som sa s tým po 2 rokoch zdôverila lekárke, povedala mi, že niektoré páry čakajú aj 6 rokov. Znelo to hrozne. Povedala mi, že mám počkať do Vianoc a potom sa začnú robiť všelijaké testy. A čuduj sa svete- odvtedy mi menštruácia neprišla a užívam si 11 týždeň tehotenstva. Viem sa vcítiť do teba, ale mne strašne pomohlo, keď som si začala plánovať veci dopredu- v zime lyžovačky, skoro na jar dovolenka pri mori, veľa, veľa športu.... a možno to príde keď to najmenej čakáš. A berieš aj nejaké vitamíny- kyselinu listovú alebo niečo podobné? Prajem veľa šťastia.
hlavne nestresuj, to ti fakt nepomoze, mala by si byt kludna, vyrovnana a stastna. moja svagrina nemohla otehotniet 3 roky. bola uplne vystresovana, vsetko sa tocilo len okolo toho ze nemoze mat deti,az tak si to vsugerovala, ze tomu zacala verit.po case zacalal na to zabudat, spoznala novych priatelov, nasla si novu pracu, proste stala sa z nej ina baba, zacala sa smiat, uplne sa zmenila. potom isli s priatelom na dovolenku a otehotnela, ani nevie ako