Chuť na druhých chlapov???

Príspevok v téme: Chuť na druhých chlapov???
nelly_112

Mám priateľa,ale stále má láka sex s druhými...Hneď si dokážem predstaviť ako s nimi spím...Zo začiatku môjho sexuálneho života to nebolo bohviečo,až keď som sa nestretla s oveľa starším mužom,ten mi ukázal čo je sex:))) A teraz mám priateľa,ľúbim ho,aj v sexe je super,ale stále myslím aj na iných...Je to ok? dík za názory:)

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

inžinierka

Ak dosiahneš skvelý nezabudnutelný orgazmus s terajším priatelom, tak zabudneš na "iných", ver mi viem o čom hovorím,ale v podstate to nie je hriech, veď sme ludia.

ajned

ahojte,nedalo mi, aby som aj ja neprispela k tejto teme svojim nazorom, alebo skor skusenostou...Mam niekolkorocny velmi stastny vztah, ale tak ako Nelly aj Lucka casto sa pristihnem pri myslienkach a aj tuzbe po inom muzovi...Dlho som rozmyslala, ci som divna, alebo niakym sposobom vo vztahu nespokojna, ale nakoniec som si povedala, ze vztah mi absolutne vyhovuje a kedze nechcem ublizit svojej polovicke, snazim sa svoje myslienky nechat len myslienkami...vysporiadat sa s nimi...Tak Nelly myslim, ze je to ok, ak si povies, kde su tvoje priority, ved vlastne sama si si uz pekne odpovedala:)

nelly_112

Ďakujem za názory...mám 20...Lucia87 ako vravíš,tiež ma priťahujú starší muži...sú jednoducho skúsení,to je pravda! Mala som 2-ročný vzťah s priateľom,ktorý TO moc nevedel,a vôbec ma s ním sex nepriťahoval,akosi som odmietala,tak to už išlo dole vodou...Môj Prvý bol sukničkár,a nútil ma do sexu,vtedy sa mi to hnusilo...Až potom prišiel Ten starší...poviem vám,bolo mi super,ale k ničomu to neviedlo...tak som ho nechala...Musím si asi ukludniť myseľ,a zvážiť,ak priateľa ľúbim,nemala by som to robiť....... Ešte raz díky:))

lucia87

Nelly, ja mam podobny problem. Zo zaciatku sex nic moc. Teraz je to lepsie, lenze vzdy musim byt ja ta aktivejsia a to ma pomaly prestava bavit. Som trochu zivocisna, laka ma sex so zrelym muzom, ktory by mi,ako vravis, ukazal, co je to sex... Moj priatel mal predo mnou este jeden vztah a inak ine zeny nemal. On je zatial moj jediny ( som verna!!!). Problem ale je, ze hoci mame super zvtah ( 4roky), som zvedava, ako aj ty, na inych. Tento problem mi zacal asi pred rokom, ked som stretla jedneho starsieho charizmosa. odolala som, ale cervik hloda, hloda...:-OOO mimochodom, ak ti to pomoze, raz sa mi frajer v slabej chvilke priznal, ze aj on mysli obcas na ine zeny. no ale pokial je to iba v ramci fantazie, je to podla mna v poriadku. Tolko moj nazor

lalia1989

nelly, neviem, či to je dobre, ale mne ked sa pači nejaký iný chalan vôbec si s nim sex neviem predstaviť, bo ten môj mi úplne ale úplne vyhovuje...kolko-krat som si skušala aspon len predstaviť sex s iným chalanom, ale neide to...kedysi to bolo ine u mna, ale od kedy mam tohto terajšieho, tak ma vôbec nepritahuje žiadny iný chalan a nie ako inokedy aj traja naraz...možno si chceš len niečo dokázať, že si sa naučila niečo nove od toho staršieho...a kolko máš rokov nelly??

mnooooo

no neviem, bud si este mlada a lakaju ta bizardne veci, alebo si len prosto trosicku inej povahy... teda mne by to ani na um neprislo, s tym svojim som maximalne spokojna, a nic viac mi netreba, len jeho :).... a nikoho ineho

elwin

mm no nelly co ti ja viem... aj ja sa sice obzriem za peknym chlapom, ale predstavit si ze by som podviedla mojho terajsieho... neviem neviem, podla mna to nie je az tak v poriadku...