Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hypertenzia a hyppotenzia

Príspevok v téme: hypertenzia a hyppotenzia
2111

Mám problémy z tlakom raz ho mám vysoky a po chvíli je doslovne nemerateľný a mám stale triašku inokedy si nemôžem namerať ani pulz.Lekri mi tvrdia že je všetko v poriadku.ale ja sa citim niekedy veľmi zle.Občas sa mi stane že mi na ruke otrpne maliček a po chvili masirovania je potom dobré .Možte mi poradiť ako mám dalej postupovať

RNG

Zdurene uzliny=nieco je v tele, co sposobuje ich zdurenie. Moze to byt bakterialna infekcia(jedna z pomalych a tazko detekovatelnych, inac by ich lekar uz diagnozoval, napr chlamidia, borelia), aleboviralna(virusy mame v tele cely cas, zavisi od nasej imunity, ci sa vedia rozmnozit, alebo ci su potlacene nasou obranou), dalsie su mozne plesne a mykoplazmy.
Kedze ani lekar po testoch nic nehovori, treba skusit nieco s co najsirsim zaberom, aby to co najviac pokrylo tieto rozne mozne priciny.
Z doplnkov pravdepodobne najsirsi zaber maju extrakt z olivovych listov,GSE, oreganovy olej a graviola.

Okrem tychto silnych prostriedkov by som bral obvykle mineraly, ktorych mame nedostatok
selen(200-400 mcg, selenove kvasnice)
Zinok(50 mg, organicky viazany)
Jod(kelp, morske rastliny alebo niekolko kvapiek jodovej tinktury raz do tyzdna na spodok brucha alebo pod pazuchu)
Tiez odporucam brat probiotika, tie vyrobia v tele plno obrannych latok.

2111

ešte mámproblém zdurené limfatické uzliny a ma stale bolia ,lekar m vravel aby som si nehľadala choroby ale ich mám stale zdurené