Pýtam sa čo je to vlastne krčná chrbtica? Kde to bolí? Lebo mňa bolí krk v zadu, temeno hlavy a postupuje mi to ďalej a z toho ma bolí hlava. Môže to byť z krčnej? Keď pôjdem k lekárke aké vyšetrenia mi urobí?
Krčná chrbtica?
ja mám problém s krčnou chrbticou už viac ako rok, s driekovou takisto, už v lete ma mali operovať, ale veľmi sa bojím a nechávam si to ako posledné riešenie- skúsila som všetko možné i nemožné - z prírpdných liečiv, liekov na predpis, nemocnicu,infuzie, rehabku.... stále horšie a horšie.... napíšte, kto má aké skúsenosti s operáciou hlavne krčnej chrbtice- výmena 2-3platničiek, ako a kde ste sa dali operovať, ako to bolo hneď po operácii, zlepšilo sa to???
Ja som z Košíc, všetci ma od operácie v KE odhovárajú, pred týždňom mi operovali brata-po 2dňoch sa v horšom stave musel vrátiť do nemocnice a neviem, či ho nebudú musieť operovať znova!!! cíti sa veľmi zle, bolia ho už aj nohy, dostal zápal... Niektorí vravia , že na operácie sú dobré N.Zámky, no ležia s ním pacienti, ktorí tvrdia opak, že odtiaľ prišli do KE, tak už naozaj neviem. Je pravda , že v NZ operujú len v lokálnej anestéze???? Píšte, aké máte skúsenosti!!!!!!
Aj MSM krem pomaha, aj rozne obsahujuce heparin a podobne na zvysenie cirkulacie.
To iste robi teplo a masaz.