Pýtam sa čo je to vlastne krčná chrbtica? Kde to bolí? Lebo mňa bolí krk v zadu, temeno hlavy a postupuje mi to ďalej a z toho ma bolí hlava. Môže to byť z krčnej? Keď pôjdem k lekárke aké vyšetrenia mi urobí?
Krčná chrbtica?
Choď na CT,aspon budeš vedieť čo sa deje.
bolesti sú buď niekoľkodňové, potom mi je pár dní lepšie, ale vždy, keď sa začnem cítiť v pohode, príde silnejšia, intenzívnejšia bolesť, a to nielen chrbtica, krk,hlava, ale neviem pohnúť pravou rukou, bolesti prejdú do nôh, kolena, začne boleť klb na nohe... Človek si na dlhodobú bolesť pomaly zvykne, preto keď nie je problém vyriešený-vyliečený, je niekde zápal, pritlačený nerv, opotrebovaná platnička, niečo zablokované, zákonite musí prísť "krutejšia" bolesť...
mne na problem s krcnou chrbticou pomohla medena satka.Meď lieci,je proti
bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia.
Pozri si stranku www.bionet.hu /aj po
slov./
Bolí ma aj hlava aj chrbtica.Bíva mi aj na vracanie a na odpadnutie.Občas neviem vstať ani z postele,krúti sa mi celý svet. Pár krát som skončila aj v nemocnici.Nič moc. Niekedy mám pokoj aj nikoľko mesiacov anikedy ...
dobre mi je keď spím, vtedy ma nič nebolí. Asi by som mala zaľahnúť ako medvedica...
ľuba a to ťa bolí hlava alebo chrbtica?
Dievčence moje zlaté,keď raz začne bolieť krčná chrbtica,tak sa toho nezbavíme.Mňa tiež bolí už pár rokov.Tohto týždňa som bola na CT ,mám výrastky na stavcoch.Tak,že do smrti sa mám načo tešiť.Niekedy ma bolí 2dni a občas aj 2 mesiace.Problemi mám také isté tak ich nejdem ani vymenúvať.
melissa, lieky som vysadila. Ale asi mám z toho depku. Myslím si že tam mám nejaký nádor či čo. Mne tá bolesť tiež začína v krku, postupuje do temena hlavy, poto až do očí. Cítim aj trochu trpnutie hlavy. Som z toho hotová, chytá ma depka. Vianoce momentálne neprežívam ako Vianoce ale ako stres. Nič sa mi nechce, len rozmýšľam nad debilinami. Och joj, ešte že mám super rodinu. A chcem sa ťa stýtať či ťa hlava bolí dlhodobo alebo len pár dní a potom nie. Prosím odpovedz mi. Si tu asi jediná ktorá má také isté problémy. Maj sa krásne. Ešte sa ozvem.
ano, bolí ma aj hlava, trpne mi za ušami, začala som mať problémy s očami-zhoršilo sa mi periférne videnie, cítim mierny tlak na oči, praskajú mi cievky, bolesti pokračujú do rúk, niekkedy neviem dvihnú ť ruku, trpnu mi prsty, najhoršie je, že keď ma zablokuje v krku, tak aj v drieku! Bohužiaľ, akupúunktura mi už asi nepomôže, nakoľko už nemám medzi stavcami platničky, čím mi tlačí na nervy a miechu...
melissa, prosím ťa, a bolieva ťa aj hlava? Lebo mna bolí už týždeň. Bola som u dr. ten mi odblokoval chrbticu, dal mi nejaké lieky z ktorých mi je zle. Paráda. Neviem čo už mám robiť. Ale po sviatkoch idem do doktoroch.