STRASNE MOC PROSIM, piste... !!!

Príspevok v téme: STRASNE MOC PROSIM, piste... !!!
smutnuckaaa

chcela by som sa spytat na vztah na dialku. Teda som s priatelom uz rok, no prave tento rok nastupujeme na VS,lenze ja do KE a on do BA...vieme,ze sa strasne milujeme, ze nasa laska je naozaj uprimna a cista, a ze si uz aj nieco vytrpela.no obavame sa toho co moze prist.pretoze zivot je nevyspytatelny...Dnes sme boli spolu posledny den, pretoze zajtra odchadza do BA a cely cas sme plakali ako male deti z obav k buducnosti, ceme ostat aj nadalej spolu a planovat spolocnu buducnost,...on sam tvrdil ze ce cestovat domov kazdy tyzden, tak to jedine ma drzi "nad vodou" ...prosim vyjadrite sa na takyto vztah, konkretnejsie na moj priklad...Dakujem

ella

neboj všetko takéto sa dá zvládnu´t, ja mám priatela zo ŽILINY a ja som zo Záhoria, takže he to kúsoček ďalej,fungujemme takto už skoro 2 roky a je to v pohode.Je to len o otm, aby si bol človek skutočne istý čo chce.My sme spolu toho už dos´t preskákali, umrela mu babka,ktorá ho vychovala a podné záležitosti.Všetky takéto skúsenosti vzťah podľa mňa len zoceľujú a dávajú mu silu existovať aj naďalej a keď sa MILUJETE, NIE JE ČO RIEŠIŤ. Diaľka nie je rozhodujúci faktor a ešte k tomu nebudete tak ďaleko od seba celý život :)

heilly

tak ked viete a citite že ten vzťah vydrží všetko tak potom sa nemáte čoho báť..ale aj také vzťahy sa niekedy ani nevieš jak a rozpadnú...ale šak ked ti sám povedal že bude chodiť každý týžden domov tak prečo nie?... on tam ide študovaať anie baliť čajky..šak má teba a teba miluje tak neboj sa zvládneete to!... a nemysli na nič zlé lebo len tak ti bude horšie...a týžden ti prejde ako voda ked sa budeš len sústrediť na školu..a zober si BA je ešte ako tak keby odišiel dakde do zahraničia?no?.. neboj sa zvládnete to aj ked to niekedy bude ťažké :).. milujte sa množte sa ;)