prvykrat som sa milovala s priatelom,no teda neviem ,ci je to v pravom slova zmysle,necitila som nejaku prudku bolest,ako by sa pretrhla panen.blana,ale krvacam troska...tak neviem co teda, lebo nebol mam dojem moc hlboko vo mne. cely penis vnikne do posvy (po koren)al.len cast?
poradte prosim
prve milovanie
MAM TO POVAŽOVAT ZA MILOVANIE bože moj....mam strach že či niesom tehotna...pred 8 dnami sme prvykrat boli pspolu pri sebe, boli sme vyzlečeny a prvykrat bola aj PALCOVAČKA a potom ma svojim penisom draždil(trel ho o moju pošvu)a potom som ho požiadala či to neskusime len takže raz a hned ho vyberie......chcela som vediet ako to bude boliet ...on ho ani nestihol vložit do mna,som sa zlakla ked ho vkladal,keby som mu v tom nezabránila prišla by som o panenstvo.No ale on sa vzrušil na tolko že vystriekol a ja mam strach či to nie do mna.Mozem byt tehotna ked som este panna???????ked ho vkladal tak vošiel do mna asi len tak najviac 3cm a velmi to bolelo ale nekrvácala som .BOLO TO VLASTNE MILOVANIE?a inač mi meškaju krami asi 6 dni
v com akoze chces radu?
ak sa pytas ci to milovanie bolo tak ano..
tak na prvy krat ho urcite do teba cely neda..