Som v 7. týždni, no v poslednej dobe ma akosi pobolieva brucho. Je to taká nepríjemná bolesť - niečo medzi kŕčmi a tupými bolesťami. K lekárovi idem až 24. no a chcela by som vedieť, či tieto bolesti môžu mať aj iný dôvod ako len zmena v tele.
Bolesť brucha v tehotenstve
... vtedy mi to nakoniec prešlo, no teraz ... užívam lieky proti potrateniu, veľmi sa bojím o bábätko, pretože je veľmi vytúžené, bolí to hlavne po upratovaní, takže sa bojím už aj prehodiť perinu ... nech idem aj do nemocnice ležať, len aby sa bábätku nič nestalo ...
to poznam ja som v 12 tyzdni a mam to.xevraj je to normalne ale radim ti chod ku doktorke skor u teba to nemusi byt tento prípad
je to dane rastom maternice, nic sa neboj. a boli to menej ako ked sa maternica po porode zmensuje, to uvidis
to sa nemusis bat...aj ja som sa bala ale je to uplne normalne...
Ahoj, mozu to byt pocity suvisiace so zmenami , ktore sa djeu v tvojom tele- maternica a okolite vazy sa natahuju a moze to vyustit do neprijemnych pocitov. Pre istotu by som na tvojom mieste zavolala svojmu gynekologovi, povedz mu ake mas problemy, a mozno ta objedna skor na poradnu. Prajem vsetko naj, papa