Slaba ejakulacia

del12

Prečo sa cítiš pri žene trápne, ked máš slabý výstrek? Myslím , že to nie je pre ženu podstatné. Pre ženu je doležité, či mala s tebou orgazmus a nie či striekaš na meter alebo vobec.

maros22

PC sval = Sval panvoveho dna cize sval ktorym ovladas (zastavujes uvolnujes) pri moceni. Trening týchto svalov sa da praktizovat napinanim a uvolnovanim. Ale moj osobny nazor je ze staci ked si clovek viacej zacvici pobeha poskace ako sediet pri pocitaci a neustale zaneprazdnovat tento sval. Dolezita je aj strava pokial do seba clovek stale dava mastne vyprazane alebo MC donald a podobne tak je aj jeho organizmus oslabeny a s tým suvisi uplne vsetko nie len ako silno strieka :X. Cize cvicit zdravsie sa stravovat a budes sa citit lepsie a budes mat menej problemov. A posledna vec ktora dost ovlivnuje sam som si to na sebe vsimol je stres napr. v robote aj ked týžden nemam sex s priatelkou a potom sa snou milujem dlho tak casto vytecie velke mnozstvo semena alebo vystrekne tak max do 10 cm. No ked som bol na dovolenke pri vode a bol som asi 6 dni bez sexu. Ako som sa navratil domov a mal som sex s priatelkou tak som mal pocit pri prvom vystreku ze mi cez penis ide tenisova lopticka taka davka semena a sila ktorou to priam vyslahlo a pristalo az niekde za partnerkou.

miskopapenak

nooo ja mam podobny problem zdy mi to len tak vytecie a nie nie striekat poriadne, a strasne rychlo sa vzdy spravim

anon

Tych pripravkov na "zarucene" zvacsenie objemu ejakulatu je na nete dost. Ci aj funguju, to neviem. Moj nazor je taky, ze silnejsi vystrek (co sa objemu tyka) nie je mozne dosiahnut nejakymi tabletkami. Za silu (nie objem) vystreku su zodpovedne PC svaly, teda tie, ktore sa pri ejakulaci opakovane stahuju. Skus si do dlani napustit vodu a potom ich pomaly pritlac k sebe (no rychlejsie nez z nich voda vyteka :-), voda len pomaly vytecie. Teraz zopakuj to iste, len dlane k sebe pritlac maximalne rychlo a silne ako vies a bude do tej vody cely postriekany. Nieco podobne je podla mna aj slaby a silny vystrek. Ak budes mat silne PC svlay, bude aj tvoj vystrek silny. No tiez to ovplyvnuje aj miera vzrusenia. To je len moj nazor, nic viac.