Ahoj. CHcem sa spytat ci existuje nejaky pripravok na zvysenie tvorby spermii a na silnejsi vystrek. Mozno je to blbost ale mam slaby vystrek aj pri vacsej prestavke to zo mna len vytecie a dost malo. Az sa pri zene citim trapne. dakujem za radu
Slaba ejakulacia
ano
cviky existuju jak na silu a mnozstvo ejakulatu tak na zvacsenie dlzky hrubky a erekcie ja osobne som cvicil vytrvalo a vysledok po6 mesiacoch cvicenia bol vysledok z 15 cm na dlzku 20.5 cm a z 3.5 hrubky na 5cm je myslim dost uspokojujuce a a o sile a mnozstve ejakulatu ami nevravim
moj priatel mal asi pred polrokom problem so semennikmi.opuchli mu boleli ho a to co vystriekol bolo malo,veelmi malo(niezeby mi to vadilo.ked sa fajne vystrieka mam z neho radost ale toho bordelu potom vsade;)))ale spat k veci.takze to co vystriekol bolo malicko a HNEDE.odkladal doktora odkladal az kym sa mu to nevratilo do normalu.velmi sa totizto bal ze co mu to vlastne je. takze vlastne doteraz nevieme co bola pricina bolesti a hnedych kamosov..viete niekdo nieco?diki
Neviem či ste už počuli o silnej ejakulacii. Ale ja keď vystreknem tak trvá to 5 min a je to dosť silné a bolestivé.
vyskúšaj sterox kúpiš ho tu- www.dregrt.net
ano su na to pripravky, pokial nechces chemiu tak su prirodne afrodiaziakalne produkty, co podporuju tvorbu spermii aj ich plodnost a svelkost erekcie -odkaz odstránený- , erekcia.ekokvalit.com
ach boze,
ejekulat vyraba prostata,chod k urologovi,ci ju mas v poriadku,to nema nic spolocne so semenom
No, najlepsie je ked sa nespravis rychlo ale budes si to vychutnavat, cim dlhsie tym by mal byt vacsi vystrek.A inac sa zato vobec nemusis hambit. :)