vzduch v pošve

sin

Povedal by som, ze nam sa to stava vynimocne. Skor nie ako ano. Mne to vobec neprekaza. Niekedy sa usmejem, niekedy ignorujem. Podla sily zvuku :)))

sisina

a to mu mam vysvetlovat?asi ano,inak kto vie,co si o mne bude mysliet.asi mu to poviem este predtym,ak este nebude skuseny a znaly.dufam,ze si nebude mysliet,ze si vymyslam.
ozik,a to je zakazdym tak,ze "prdi" alebo sa to stava iba niekedy?

kikulka

sisina to nie je nič hrozné a keď má chalan všetkých päť pokope,tak sa na tom určite zasmeje,možno ho to prvýkrát prekvapí,ale keď zistí ako to je,tak to bude v pohode

sunnysweetie33

ty brdo.nikdy by som neverila,ze niekto moze mat taky problem ako ja..aj ja mam s tym skusenosti a uz som prisla na to,co sa vlastne deje..ako strka a vytahuje,dostane sa tam vzduch a potom to pripomina akoby moja posva "prdela"..my sa na tom uz iba smejeme..co ine mozme robit :O)

dr. csernusz

Ale, ale :-) Fakt ste ma dnes, dievcata pobalvili - prajem Vam, aby ste v zivote nemali vacsie sexualne tazkosti, ze Vam zostava vzduch v posvicke :-) Je to prirodzena a samozrejma vec, takto to Boh vymyslel aj to tak vzdy bude :-) Pekny vecer vsetkym !

mamkapostkova

viete ako prišla cigánku ku lekárovi a vraví som tehotná:
Lekár preverí a vraví: ale nei to ste len nafuknutá
cigánka oznámi toto cigánovi a on príde k lekárovi, vytiahne vtáka a pýta sa: pán dochtor ta toto co chuj, abo luftpumpa??

Dievčatá, ono to fučí niekedy spredu, niekedy zozadu, za každej dierky a ked sa do nej pumpuje, tak to fucí. Ak nemáte iné problémy, možem vás ubezpečiť, že chalani to majú radi, hlavne ak fucí z tej správnej dierky

sisina

hroza,ja som panna a ani som nevedela aka neprijemnost ma caka.uz teraz mam z toho mindraky!!!!!!kazdy chalan to bere tak pohodovo?dufan,lebo to vyzera dost neprijemne.

niky

Caute to ked sa mi to stalo prvý raz zlakla som sa. no priatel ma hned upokojil a povedal ze za to može on.no teraz to už ani nevnímame, no ked je to už poriadne tak sa musíme zastaviť bo sa strasne smejeme.

katushka

Ahoj! Stava sa to aj mne a priznam, ze z casti je to zabavne, hlavne pokial partner pochopi,ze jeho vasnivost "nazenie" vzduch do vaginy. No a ten jednoducho musi von .....