chcem sa opytat na vase nazory. Videli ste niekto ten billboard kde znazornuju interupciu v 11. tyzdni dietata? :( mna to teda velmi zhrozilo. ake to vo vas vyvolalo pocity? co si o tom myslite? ked o tom neviete, je to na www.pravonazivot.sk
znepokojujuci az hrozivy billboard
baaara...ja ti odpoviem len k jednej veci...možno to vyznie hrubo, ale ak má niekto 4 deti a piate si už nemôže dovoliť zato, že nemá dostatok prostriedkov, načo potom ,,rozťahuje nohy\"
JA VAM ODPOVIEM TAKTO..VIDELA SOM TEN BILBOARD...AAAA NESUHLASIM S TYM..VIETE...KED BY STE MALI 14 ROKOV...A NIEKTO VAS ZNASILNI A VY OSTANETE TEHOTNE.....MUSELI BY STE PREDSA NA POTRAT IST..ALEBO NECH TO NEHOVORIM TAK SKAREDO..NA PRERUSENIE....je to slobodna volba kazdej z nas..a kazda vie co je najrozumnejsie....myslim ze par ktory caka dietatko a nema dost financnych prostriedkov na to,aby sa malo dieta dobre, tiez je rozumnejsie nemat ho ,a radsej ist na prerusenie, alebo....zna..ktora ma napriklad 4 deti-..a nema uz dost prostriedkov aby vychovala to piate..predsa..ho neprivedie na svet...keby vedela co ho caka..nie???? baby nechajte bilboard tak...myslite vlastnou hlavou..ja si osobne myslim..zeten kto mal takyto napad s tym ukazat ako vyzera plod v 11 tyzdni je velky sebec....aaa nema to v hlave v poriadku..ved nerozmysla nad ostatnymi vecami...ako som tu uz vymenovala..to musi byt clovek aj ke je postaveny niekde velmi vysoko..s iq hupacieho kona..mylim ze aj ten konik by ho mal vacsie
akurat vcera som sa s mamou rozpravala o tom billboarde...nedalo mi to, tak som sa jej pytala na nazor...co ma uplne zarazilo,povedala mi ze ked sla v po meste s mojou malickou sestrickou (6rokov) tak sa jej spytala nato ze co je natom obrazku..mama nevedela co jej ma povedat a tak odpovedala ze nevie...sestra sa jej nato spytala ci je to nejake mrtve zvieratko alebo babatko?a mama jej potom vysvetlila ze babatko ktore mamicka nemohla pre nieco vynosit v brusku a starat sa o nho....no naozaj strasne ked aj male deti sa nato musia pozerat a potom sa snazit v tych svojich malych hlavickach pochopit co to tam je.. :( (medzi mnou a sestrou je 12rocny rozdiel len tak medzi recou)
ja som u nas v meste uvidela dva zo spominanych bilboardov, a keby som prezila daco take ako niektore zeny-interupciu-tak by som sa asi zrutila keby som uvidela tie fotky na bilboardoch. podla mna si uz vela pretrpeli tym, ze z nejakeho dovodu nemohli dieta pocat. ci uz neboli dost financne zalozene, abo by nemali na dieta dost casu. presne tak, suhlasim s "heureka". kazda ma pravo sa rozhodnut. ale nechapem to, preco zeny beru ochranu pri pohl. styku na lahku vahu. predsa tiez je nieco na tom, ze vzali zivot zivemu tvorovi, cloveku, akym su oni same. a je to od nich bezocive. ale tiez nie je dobry pocit, ze ste nechceni. ze vasa matka vas nemala pocat, proste ze vas nechcela. ale jedno viem. ZE S BILBOARDOM NESUHLASIM!!!! predsa ho vidia aj male deti, a co si o tom myslia? ako im matka vysvetli kto na tom obrazku je? ze je to clovek ako to dieta, ale v 11. tyzdni a bez zivota? :( je to kruteeee. mali by davat prednasky teenagerom o tom, ake je dolezite pouzivat ochranu a tehotenstvo planovat, kedy sa clovek citi na to, pocat dieta. ale urcite nie takymto zarazajucim bilboardom!!!
Poznam zeny ktore na interupciu chodia ako ja na vyserenie ku gynekologovi. Je im jedno. Ja som myslela tych nejak priviest k rozumu.
Ale fakt,ze niektore sa preto trapia cely zivot
hej videla som ten billboard...bola som z neho v soku ale nie tak ako ked som dnes videla na uz spominanej stranke dalsie fotky ..tak z tych mi doslo vazne zle..nesuhlasim uplne s interupciami ale kazda zena by mala mat pravo rozhodovat sa sama za seba lebo len ona vie ci bude schopna dietatko vychovavat..podla mna nie je o nic lepsie dieta priviest na svet a zabijat ho postupne svojim spravanim sa k nemu alebo tym ze mu nebudem moct poskytnut zakladne veci ako je jedlo napriklad..a tiez si myslim ze zeny ktore podstupili interupciu uz trpia dost vlastnym svedomim a my nemame pravo im pripominat niecim takym ich urcite nelahke rozhodnutie ..tak takyto je moj nazor...prec s billboardom!!!
Popri citani som prave jedla,ale od tychto fotiek ma dajako presla chut.
Ja som ale toho nazoru,ze radsej potrat.
Neviete ake je zle narodit sa a viete,ze vas nechceli...
Ten plod este nerozmysla,tak rozmyslajme my.
Neviem,keby som sa ja dostala do takej situacii,co by som spravila. Len neviem pochopit tie dievcata,ktore "sexuju" a na vaznost vsetkeho neberu ohlad,ze to nie je len rozkos,ale kazdy sexualny stik bez ochrany je risk-a predsa kazdy riskuje!
Tym dievcatam,ktore idu na potrat,by som dala taku lekciu,alebo ponaucenie,trest aby si to zapametali na cely zivot,aby im odisla chut sa milovať bez ochrany.
Mudry ludia by to mohli vymyslieť ako zabranit nechceným nehotenstvam .