Uprimne:Ako to beru muzi ?

Príspevok v téme: Uprimne:Ako to beru muzi ?
ina.ingrid

Chcem sa spytat muzov, ako nazeraju na sex so zenou, ktora nesplna vsetky im vyhovujuce atributy fyzickej atraktivity (male prsia, kg navyse,neupravene pohlavie a i.).

1/ Dokazete takuto zenu realne vnimat alebo si pri sexualnom akte vypomahate predstavami, v kt. figuruje nejaka dokonala krasavica ?

2/ Ako casto sa uchylite ku vztahu (vratane sexualneho kontaktu) so zenou pre vas nie fyzicky pritazlivou, o ktorej ale viete,ze mam da harmonicke zazemie a pod. ?

3/ Je casto opakovana fraza "pacis sa mi taka, aka si" len prostriedkom na upokojenie zien a docasne oslobodenie sa od otazok tykajucich sa ich vecnych pochybnosti o ich vlastnej pritazlivosti ?

4/ Vyhybate sa pri sexualnom kontakte zamerne pre vas nie atraktivnym castiam partnerkinho tela alebo sa venujete vsetkym partiam bez rozdielu ?

5/ Cenite si viac, ak sa nie dokonala zena nehanbi ukazat svoje telo alebo ak sa ta ista zena snazi na svoje nedostatky neupriamovat pozornost ?

hmmm:)))

Ahoj, tak ako to berieme?
No kazdemu pripada nepritazlive nieco ine. Mne napr. nevadia male prsia, velky nos, a ja neviem co vsetko. Ale zasa mi vadi neupravene pohlavie, ci prilis vela kil (prilis vela myslim obezitu). To vsetko zalezi od vkusu. Zvicajne dokazeme tolerovat vela, ved popravde ani my nie sme ziadny krasavci. S tym upravenym pohlavym ani len nehovorim (cest vynimkam). Teraz odpovede 1) Ak by som si mal vypomahat predstavami, nejdem s nou do postele. 2)To sa mi este nestalo. Nedokazem byt s niekym, kto sa mi nepaci. Nedostatky sa daju tolerovat do urcitej miery. (u vas je to urcite rovnake) 3) Ano, vela krat je to bohuzial tak. Aj ked myslime tu frazu uprimne zvycajne by sme vedeli poukazat na male chybycky krasy. 4) Ano, vyhybame sa tym castiam, ktore su pre nas nepritazlive (ci skor odpudzujuce). Ale zasa je to o miere nepritazlivosti. (kazdy ju ma inu) 5) Nemame radi ked zena aj pri sexe pozera na to ako vyzera. Uz ked sme spolu v posteli, nechceme aby pred nami neco skryvala. Je to ovela horsie.
NA ZAVER SA CHCEM SPYTAT JA VAS MILE DAMY, AKO BY STE NA TIETO OTAZKY ODPOVEDALI VY? AKO JE TO U VAS?