Potrebujem surne poradit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: Potrebujem surne poradit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nalatala

ahojte potrebujem poradid surne!!!!
Mala som sex s priatelom, pouzili sme kondom ale je tu jeden problem.. Zacinam mavat obavy ze som v tom. DOstala som prvu menstruaciu na cas. Lenze teraz asi par dni po menstruacii ma zacali boliet prsia respektivne bradavky, nemam chut do jedla, sem tam sa mi toci hlava...typujem ze to je z toho ze nepijem velavody a jem raz denne aj to len kusok chleba... prosim vassss poradte mi dakujem

dada

Moja, takýmto životným stýlom si tak akukrát rozhádžeš hormonálnu hladinu v tele. A nie je vylúčené že za týždeň dostaneš znovu menštruáciu, alebo ju nedostaneš aj tri mesiace.
Začni normálne jesť a piť, a keď chceš držať diétu, tak poriadnu (delená strava)kde sa môžeš aj najesť.

lilith

Netreba každú nevolnost pripisovat tehotenstvu. Hlava sa ti točí z nedostatku jedla.Kúsok chleba za den ,to je naozaj málo.Ak chudneš,tak takto sa nechudne teda. Bolest bradaviek,to je bežné. Takže začni sa normálne stravovat a pit!!! A ked sa bojíš otehotnenia,antikoncepcia je v dnešnej dobe na každom rohu.

SHAKTI

nechapem z coho usudzujes ze si v tom???
ked uz nejedz aspon pi vodu!odpovedala si si sama,tie tvoje priznaky su z toho,imho dovol mi ti poradit z vlastnej skusenosti,takto dlho nevydrzis a odnesu si to oblicky,co ti teda poviem,vobec sranda neni!!