Stava s Aloe vera

neva

Som pri 4-tej 946ml. flasi aloe vera www.prirodna-lekaren.sk a chem sa spýtať, kolko by sa jej malo vypiť na 1 kúru. Môžem povedať, že počas pitia 3-tej flaše som dosiahla očakávaný účinok, t.j. ústup exezemu na viečkach. Vzhladom na to, že mi bola zistená oslabená imunita, chcem pokracovať v užívaní, len neviem, či je vhodná prestávka, alebo ako pokračovať.

RNG

Aloe vytazok z celeho listu je silne laxativne. To odporucam pouzit len ako obcasne(zriedkave) laxativum.Na trhu sa zjavuje len zriedka.
Caste pouzivania laxativ poskodia creva.

mia

no ja pouzivam pripravky a aj pijem stavu od inej firmy/sama som si ju vybrala/ a kedze sa mi zdaju velmi seriozny,po prestudovani roznych odbornych materialov samozrejme, tak som sa aj zaregistrovala-sama iniciativne, nik ma nenutil, a zatial som spokojna,myslim s pripravkami. som sice "distributor"ale vlastne len sama pre seba-lebo mam rozne zdrav. problemy a takto sa ich snazim zbavit

Valika64

Janka, na našom trhu je dostať Aloe Vera od viacerých firiem. Nie je Aloe ako Aloe. Najlepšie účinky má čistá dužina z listov Aloe. Niektoré firmy spracovávajú celé listy, čím sa znehodnocuje kvalita. Ja doporučujem Aloe Vera, ktorý má 96,2 % čistého gelu. Ak máš záujem o podrobnejšie informácie, napíš mi na mail.