Stava s Aloe vera

RNG

Silvia, neviem, co myslia pod stabilizaciou. Moze to byt pasterizacia alebo pridanie konzervacnych zloziek.
Ak mas patentove cislo, mohol by som to najst popisane. Najst to bez cisla je mnohodenna robota pre patentoveho pravnika(su miliony patentov)
Niektore konzervacne metody pouzivaju prirodne latky(GSE, koloidne striebro a pod). Ine ultrafialove sterilizacie a podobne.

yvette12

ja teda spolupracujem s firmou, kt. dodava na trh aloe, mam s nim dobre skusenosti. a nielen ja, uz aj moja rodina (ciastocne) si overila priam zazracne ucinky tejto rastlinky. s upravenou stravou a dalsimi doplnkami aloe dokaze divy. vie pomoct aj tam, kde niekedy aj lekari zlyhavaju.

silviia

RNG prosim vies mi vysvetlit co to je stabilizovany aloe vera gel? teda STABILIZOVANY!!
je len napisane ze podla U.S. patentu stabilizovany. aky je to patent?diky

Valika64

optimista, ja mám skvelé skúsenosti s 96,2 % Aloe Vera Gelom. Je to čistý gel z vnútra listu. Napíš mi na mail ak máš záujem o podrobnosti.

RNG

Ten vytazok z celeho listu, ako som napisal, prakticky na trhu nie je.
Ak ho nahodou najdes, nazyva sa "Whole leaf extract" nie "inner gel" alebo len "gel"

Gel znamena teda len vnutro listu, so zelenou vrstvou odstranenou.
Gel nie je laxativny.

Rozdiel medzi vyrobkami teda nie medzi laxativnym a nelaxativnymi ale medzi roznymi znackami .

Drink je vyrobeny zo 100% gelu ale casto obsahuje malo toho gelu.

Cisty gel bez pridania vody a konzervacnych prostriedkov je viacmenej rovnaky od kazdeho vyrobcu.
Su tri typy cisteho gelu:
1)priamo vytlaceny a plneny s prisadou
2) pasterizovany
3)rehydrovany z koncentratu.
Moja preferencia je co najcistejsi a nepasterizovany.
Ani jeden z gelov urcenych na vnutornu spotrebu nemoze byt skodlivy=potravinovy doplnok!

optimista

RNG - sme si nerozumeli. Mne nejde o percenta, ale ci je aj nieco lepsie. Ved pišeš:Aloe vytazok z celeho listu je silne laxativne. To odporucam pouzit len ako obcasne(zriedkave) laxativum.Na trhu sa zjavuje len zriedka.
Caste pouzivania laxativ poskodia creva

Ja hladam nieco na zlepsenie imunity, ale nie za cenu poškodenia čriev.

RNG

Ja si myslim, ze na trhu je plno dobrych aloe vyrobkov, pokial sa jedna o cisty nepasterizovany gel.
Ked sa ti nepaci 96.2 % , skus 99.3%.
Hladaj na google.sk pod slovami
doplnky, 99.3% aloe

optimista

To je moj vyrok :Totiz hladam nieco na zlepsenie imunity a na iných stránkach sa vela hovorí aj o ALOE-VERA 96,2 % čistého gelu.

optimista

Zaujímalo,by mna,koho radu akceptovať?Pridal:
RNG
14/09/2007 12:38
Aloe vytazok z celeho listu je silne laxativne. To odporucam pouzit len ako obcasne(zriedkave) laxativum.Na trhu sa zjavuje len zriedka.
Caste pouzivania laxativ poskodia creva

Pridal: alva
Dnes 22:00
Neva,čím dlhšie piješ aloe tým lepšie.

Totiz hladam nieco na zlepsenie imunity a na iných stránkach sa vela hovorí aj o ALOE-VERA 96,2 % čistého gelu.