ahojte vsetci prosim vas o vase odpovede co najrychlejsie

Príspevok v téme: ahojte vsetci prosim vas o vase odpovede co najrychlejsie
rrikooo

prosim mohli by ste mi sem napisat uplne prve priznaky tehotenstva ako sa prejavuju kedy zhruba zacinaju a tak lebo mojej priatelke to meska uz dva tyzdne ale nemali sme spolu pohlavny styk bol tam oral z toho nemose byt tehotna bol tam peting ale mal som spodky takze ani z toho nemose byt tehotna a na rukach som to urcite nemal ked som tam siel takze ani z toho ja viem ze nema byt z coho tehotna ale pitam sa vas preto ake su priznaky a kedy sa prejavuju aby bola kludnejsia ze ziadne nema dakujem vam za vase uprimne odpovede naozaj dakujem piiiste co najviac priznakov proste piste co najviac uuplne setko co poznate napiste dakujem

rrikooo

dakujem za vase odpovede strasne mi to pomaha viete aj mojej priatelke bude lepsie akoze toto je mimo mojej temy hej cem sa spitat ze keby som nahodou na rukach nieco mal napr. ze by som si ich utrel a nevsimol by som si ze by som tam nieco mal a isiel by som prstekmi dnu mohla by byt tehotna lebo ak dobre viem ze spermie na vzduchu nepreziju lebo to nieje prostredie kde by prezili je to pravda ze spermie umieraju na vzduchu velmi rychlo ak viete za aky cas tak mi to napiste dakujem

rrikooo

a este jedna poznamka moja priatelka je panna hi cize ked nemala z coho otehotniet tak ked je panna je mensie riziko ze by otehotnela nie proste niekde som cital ze mozes otehotniet len vtedy ked si uplne vnutri nie ze ked to das napr na okraje vaginy tak neotehotnie ze to musis dat proste tam kde to mas dat ze to musis mat proste v nutri a ja som tam este nebol bol som v nej iba prstekmi a na tych som nic nemal heh tak uz sa ukludnim a pockam teda do konca tyzdna a potom jej kupim ten test aby bola aj ona kludna aj ked ju ja ukludnujem kazdy den hi ale uz je aj ona kludnejsia

rrikooo

ved ale z tych veci co som napisal nemohla otehotniet mi sme sa s priatelkou doholi ze pockame do konca tyzdna ak to nedostane idem kupit test a uvidime co nam vinde a dakujem za odpoved

envy

dobre, lenze si predstav, ze by ostala tehotna- poslal by si ju na potrat alebo by si si ju vzal???? myslis, ze je v pohode mat taketo stresy va takomto veku? podla mna by ste sa mali nervacit za znaky v skole alebo maturitu, ale nie za tehotenstvo v 16tich...bud si davajte sakra pozor nabuduce alebo nech berie tabletky a mate istotu..a zbehni jej kupit test este dnes a dones jej ho, bude mat radost, ze ju v tych strasoch nenechavas samu a neboj, vsetko ok dopadne...

rrikooo

priatelka ma 16 a som si vedomi aj toho ze dievcatam v takom veku to niekedy zvikne meskat aj dva mesiace alebo tak a mojej priatelke to meskalo aj minule leto cele 2 mesiace mozno aj viac a potom to dostala a teraz ma tiez stresy aj ked vie ze nema z coho mat ale ma a aj ja uz aj ked vieme obaja ze nema byt z coho tehotna

envy

co takto si kupit tehotensky test? kazda zena nema rovnake priznaky, jedna vracia, ina nie, jedna ma spinenie este tri mesiace, ina zmeny chute...a prosim, si vyhladaj priznaky, lebo vsetci sem pisete rovnake temy "ci je v tom" ..rrikoo, kup tehotensky test, dostat v lekarni aj drogerii, priatelka nech ocika a mate istotu. alebo nch ide gynekologovi a da si rovno predpisat tabletky...btw, kolko mate rokov????