Mam taky problem....mam 18,priatela uz necely rok aa este sme nemali pohlavny styk kvoli tomu ze neberem este HAK a bojim sa tehotenstva tak este neriskujeme, skusame len petting a tak....a vzdy ked to na mna ide a uz mi zacina orgazmus tak zacnem vzdychat a ja sa zato hanbiiim...preto vtedy aj priatelovi odtiahnem ruku a on ma nemoze dokoncit do uplneho konca....neviem jak sa mam s tymto psychickym problemom vyrovnat abo ho prekonat,strasne by som chcela zazit ozajstny orgazmus a nezastavit ho v tom najlepsom...ale je to ako keby taky reflex abo take daco...neviem si pomoct
hanbim sa za,, AUDIO,,
heheeeh lilita to je vzacne na tom orgazme ze zakazdym je iny:D...ja mam napriklad taky problem ze ked sa s mojim zlatkom mazname unho doma a an mna pride orgac tak mam problem zostat ticho... ale musim zostat ticho, lebo inac by nas dakto z jeho rodiny pocul cheche..stoji ma to nenormalne vela namahy ale da sa to trenovat,techniku dychania a tak...
vcera sme sa s priatelom maznali, az to viedlo k mojmu orgazmu... moj drahy sa cudoval, ze preco som nevzdychala a "nemetalo" to so mnou. vcera to bolo krasne, ale prezivala som to akosi inak ako obycane... velmi sa mu paci a vzrusuje ho, ked vidi ako sa zvyjam a vzdycham... a to iste aj mne sa paci u parntnera, ked vidim ake krasnucke pohyby robi jeho telicko.. orgazmus je nieco uzasne a netreba sa tomu branit...
haha..no taaak za audio sa nehanbi,,,, a vydrz do konca..potom zazijes to prave orechove vsak baby?
neodtahuj sa a uvidis sama :))) uzi si to
nooo...a potom ma pojde z toho orgazmu roztrhnut heh ked budem zviazana...:D.... ved nebudem moct sa branit juuuj...:D baby dikes za rady
ozaj mne to stale len zacinalo ten vrchol a vtedy som ho stopla:(no uz to nespravim v zivotee..aa jaky to je pocit baby ked uz citite ze vami doslova myka od rozkose a nechate to stupnovat dalej???do akej miery to vystupnuje cele?
nech ti zviaze ruky alebo priputa o postel staci sal...:)
nemas za co, orgazmu zdar :)) (co by som ja dala za to, aby som mala orgazmus tak casto....)
pre envy: velmi pekne dakujem za radu...aj ten moj mi stale hovori ze je stastny prestastny ked mi moze ,,darovat,, orgazmus a sa mi paci ze mu nejde ani moc o to aby sam to dosiahol alee hlavne o mna ked mii je tak paradne...a ze ho to strasne tesii...fakt budem musiet si tie ruky dajak zviazat... je to fajnyy napad... dakujem este raaaz
ale vzdychanie tvojho partnera vzrusuje a tym, ze mu odtiahnes ruku si on, chudacik, moze mysliet, ze robi nieco zle!! :))) kocka, okamzite, hned a zaraz si zviaz ruky :))) ked ja som mala orgazmus (asi jeden jediny za celych osem mes co sme spolu), ten moj bol cely bez seba a stale si vytesene rozpraval- jeeeeee, mojmu zlatku bolo krasne :)) chlapi miluju nas orgazmus (len skoda, ze na mna to nie a nie prist...som vzrusena, ale orgazmus to nie je..ale to je moj problem...a sem to nepatri)
takze moja hlavu hore a s rukami rob cokolvek, len ich neodtahuj :)))