mám z neho zvláštny pocit

Príspevok v téme: mám z neho zvláštny pocit
brunetka20

S priateľom chodím okolo roka a pol. Teraz čakáme bábätko, no ale mám z neho taký zvláštny pocit. Nechce sa vziať v kostole, vraj stačí na úrade. všetko mi vyčíta, dokonca sme sa včera trochu pochytili a spali sme každý v inej izbe. Nemám z neho taký pocit, že by chcel so mnou žiť. Neviem, čo mám robiť, pretože ja sa na bábätko veľmi teším, no a ... z neho radosť nejako nesrší ...

brunetka20

tak, chcem sa len poďakovať všetkým, ktorí mi sem napísali. už je všetko v poriadku, včera sme sa porozprávali, padli aj nejaké slzy, no to skôr od šťastia, pretože mi priateľ povedal, niečo krásne - "Ľúbim Vás oboch" - a to ma rozplakalo, teraz už viem, že sa teší, no v poslednej dobe naňho napadalo trošku viac úloh a nezvládal to ... má odpustené : )

kitti

Niektore zeny su pocas tehotenstva citlivejsie. Mozno aj ty patris medzi tie.
Alebo len nevie ukazat,ze sa tesi.Je vela moznosti,mozeme tu hadat o co ide,ale sa rychlo s nim porozpravaj a bude po probleme. Ty sa teraz nemozes nervoznovat. Takze hore hlavu a sa usmej,tvoje babo to citi:))))

ahojcek

vsak jasne moja neboj sa.:) pozri,u nas,,teraz ja mam kvoli HAK dost neprijemne veci a teraz mi trosku pripada ze jemu sa to nepaci tak mame trosilinku menej sexiku no viem ze to je normalne a preto to nerieism::) my baby sme zvlastne lebo niekedy si berieme k srdcu veci,ktore su vlasten normalne,no vdaka nasim krasnym naladkam je to niekedy citlivejsie.:)

brunetka20

ahojcek, ahojcek : ) u nás je komunikácia na slušnej úrovni, až na to, že teraz sa s ním nejako ... dosť dlho bol bez sexu, pretože som mala nejaké zdravotné, tak asi mu to stúplo do hlavy, no ... veď keď - ak príde, určitesa porozprávame a uvidíme : )

ahojcek

rok aj nieco hej??:) Nooo, to je pekneee,,,pozri,kazdy vztah sa sklada z pozitivnejsich dni a z negativnejsich dni,,ked su tie horsie,treba sa ako uz bolo spominane veela rozpravat a cakat u toho druheho pochopenie.:) Ja napr. ked len kramy mam mat tak som citliva asi 3 dni a mojj milacik si musi davat pozor co povie ::)

kitti

Niektore zeny su pocas tehotenstva citlivejsie. Mozno aj ty patris medzi tie.
Alebo len nevie ukazat,ze sa tesi.Je vela moznosti,mozeme tu hadat o co ide,ale sa rychlo s nim porozpravaj a bude po probleme. Ty sa teraz nemozes nervoznovat. Takze hore hlavu a sa usmej,tvoje babo to citi:))))

brunetka20

no ...je pravda, že som sa s ním ešte o tom nerozprávala ... asi to asi fakt viazne v komunikácii. vďaka, konečne niečo pozitívne ...

kitti

Povedala si mu uz,co si myslis,ze ta co trapi? Ak ste boli pred tym stastny a obaja ste to uz planovali,nechapem. Mozno sa len zlakol,je najlepsie ak sa porozpravate