Pharmatex alebo Patentex oval

Lenka_

Puzivam krem...vyhovuje mi viac, pretoze prijemne vonia, cipky zapachaju po chemikalii. Stoji 190 Sk a vydrzi mi tak na 9 pouziti, takze v pohodke. Vseobecne sa ucinnost neodlisuje, avsak pri kreme mam istotu ze funguje okamzire, pri capiku musis este 5 minut po zavedeni cakat...

sissinecka

lenka a aku formu pharmatexu puzivas???.... krem alebo tie vyginalne capiky???...ja len tak ze co je vyhodnejsie a spolahlivejsie..a na cene mi nezalezi...potrebujem len istotu

Lenka_

Pharmatex pouzivam 2 mesiace az do konca, bez ineho druhu ochrany. Zatial funguje v poriadku, pocity perfektne, negativa ziadne. Nema to zadne kontraindikacie s nicim a neskodi to zdraviu. Samozrejme, keby sa aj babo podarilo, ratame s tym (pre tych, co budu poucat:-)) Presla som nazormi mnohych gynekologov a diskusnych for. Zatial som narazila na 3 otehotneni pocas dcoch rokov u cca 300 zien... Velmi slusne cislo. Urcite nepouzivaj patentex, aj ked je lacnejsi, rozdiel je v inej ucinnej latke, zastaranom nonoxynole. Pharmatex funguje na inom principe, zabija spermie a sucasne blokuje a zahustuje hlien, takze sa stava pre spermie nepriepustnym. Len pozor na mydlo!

karie

Len taka otazka...Viem, ze pri napriklad vynechani tabletky alebo niecom podobnom je vhodne kombinovat HAK s patentexom alebo s pharmatexom.Ale ak je uzivanie HAK spravne tak sa to moze tiez?Nemozu nastat nejake kontraindikacie?

tinka *

Ahojte baby no ja by som sa na to veľmi nespoliehala, určite to kombinujte s kondómom alebo prerušovanou súložou.Keby to fungovalo, tak ako píšu, že to zabije všetky spermie,tak HAK by mohli zrušiť úplne.Ja som používala Pharmatex, ale boli stresy, meškali mi, tak som prešla HAK lebo bábo si ešte teraz dovoliť nemôžeme.A raz tu jedna baba písala, bohužiaľ bolo to už dávnejšie, ale bola to podobná téma, že používala pharmatex a že priateľ sa do nej vždy urobil, samozrejme otehotnela, takže účinok to má, ale nezabije to všetky spermie.

dominuska

no babeny...ja som prvy raz pouzila pharmatex a dost ma to palilo vnutri, druhy krat uz menej asi je to len nejaka prvotna reakcia. a s tym ejakulovanim dovnutra by som to neriskovala aj ked v neplodnych dnoch by to malo byt ok. by to kombinujeme s prerusovanou sulozou..takze tak

tuleňka

myslim ze ejakulovat by mal moct pretoze tiel lieky maju spermie zabit.jasne ze to neni 100% ale to neni nijaka antikoncepcia.patentex oval je velmi podobny a pracuje na tom istom principe.mmna v podstate zaujimalo ktory z nich je ucinnejsi,ale asi sa moc nelisia.

D_nika

citala som, ze pharmatex je ucinnejsi este ako kondomy. len jedno nie je nikde vysvetlene.. moze do mna partner ejakulovat? ako viem, ze tieto antikoncepcie "zabijaju" spermie, ale tak proste neviem... ma niekto skusenost? a co je ten patentex oval?