ahojte.uz 6 dni mi meskaju kramy? neviete cim to moze byt? urcite tehotna nie som.diky za odpovede
meskanie
tak to mas veru pravdu...to moze byt tym ze velmi skoro vstavam do prace uz treti emsiac a nebola som na to zvyknuta...ci?
moze to byt sposobene uplne cimkolvek..mne gynekologicka povedala,ze to moze byt sposobene znizenym prisunom stravy alebo zvysenou fyzickou zatazou...je to komplikovane, v principe telo da v urcitej casti cyklu mozgu informaciu ci si pripravena alebo nie vynosit dieta a ak nie, nevyluci sa potrebny hormon tak proste neovulujes, tym padom nemas ani kramy a cca po 10 dnoch ich dostanes len ako z nudze cnost:))ja uz takto fungujem dlhsiu dobu a uz ma to nevzrusuje..nemozem predsa koli tomu,ze telo chce byt tucnejsie napchavat a nehybat sa...
som si ista..no ale zblazni sa vzdy v tom case ked mi to nevyhovuje..no co uz
ak si si istá, že tehotná nie si, tak žiadny strach. Občas sa telo zblázni, ani neviem prečo.
vykusam, uvidime co bude..ale zatial je v norme to meskanie? nie?
skus len teplý kupel a bylinkoý čaj -rebríček - myší chvost. Ak do 2 týždnov nedostaneš menzes, tak chod lekarke, pichne ti injekciu na vyvolanie.
mylis?? a kedy sa mi to upravi?
no prechladnutie ani nie, sice ked rozmyslam nad stresom ani to nie hh
prechladnutie, stres ...