Strojček na zuby

Nina14

Ahojte volám sa nina, zubarka mi povedala e aby som si dala spravit strojcek. najprv som nevedela ale rozhodla som sa ze ANO. Teraz rozmylam ci si dam taky jakej mam farby zuby ale nakej farby gumicky(ale moja mama si mysli ze budem vypadat jak obluda :( ) PORADTE MIII

Klingáčik

Niekedy sa dajú zuby obrúsiť, ak majú šikmé hroty ktoré zavadzaju. Neviem či je to dobrý nápad, lebo sú potom zuby poškodené. Volá sa to fazetovanie. Môžete mi povedať čo sio tom myslíte?

beika

svetlo rúžové a svetlo modré.. tmavorúžové a tyrkysovo modré.. svetlorúžové a svetlozelené (ako kvietky na lúke).. no a najlepšie každú inú.. na to som prišla až na konci, že to super vyzerá =) len nie biele.. chvíľu sú pekné, no potom sa zafarbia a už to pekne nevyzerá =)

Peto83

Ahoj dzulka,

co tak biele a ruzove na striedacku? :)

Pozri si tuto stranku:
www.fine.com.au
Mozes si tam navrhut farbu strojceka a potom sa rozhodnut :)

dzulka

Newie mi niekto poraditt ake by som si mohla dat gumičky lebo teraz mi ich dala dole a zachvilku idem do zubarky a bude sa ma na to pytatt :D prosim poraddte nejaku peknu kombinaciiu :D plll :D budem velmi vdačna

kosa

pokial je moznost tak si nechajte zuby narovnat.

rovne zuby znamenaju statisticky aj lepsie zdravie.
tych 40 tisic tak zubarka vie velmi dobre preco pyta taku sumu. dobre zdravie sa zacina pri zuboch ( teda nielen) takze ani necakaj a sup ho.
ale najprv si zisti ceny u inych lekarov.
podla mojho nazoru by naprava chrupu nemala stat viac ako 20,000 korun u nas.