moja priatelka ma 16 rokov nemali sme spolu pohlavny styk ale moja rpiatelka ma stresy ze moze byt tehotna prosim odpovedzte mi na vsetky otazky co napisem ze z oralu urcite nemoze otehotniec vsak??mali sme aj takzvany peting ale ja som mal spodky a ona nemala nic a myslim ze cez spodky by spermie nepresli hmm??? a daval som jej tam aj prsteky ale nemal som na nich nic takze z toho urcite nie ale cem sa spitat ci by mohla otehotniet ze napr ja by som si optrel ruku o to ale poriadne by som si to utrel a potom by som jej tam dal prsteky ci by mohla otehotniet???? dakujem vam za vase odpovede je to velmi suurne prosiiim piste
strasne vas prosimo odpovede co najskor
MNE SA ZDA ZE NIELEN ONA JE DIETA ALE AJ TY , NAJPRV SI TO NASTUDUJTE AZ POTOM NIECO ROBTE A NEODPORUCALA BY SOM TO TAKYM DETOM AKO STE VY DVAJA UPLNE MIMO
ale mi sme spolu nespali iba sme robili to co som napisal cize z toho vsetkeho co som napisal nemoze byt tehotna hej???dakujem inac za vase odpovede vazne dakujem
:Dzuzulka...smiechy mam..ale pravdu mas
1 RADA, NECHCES SA STRESOVAT TAK NESPI S DECKOM AKO JE TVOJA PRIATELKA LEBO TA NEMA ASI ANI SAJNU O SEXE A OTEHOTNENI POSLI JU DO SKOLY NECH SA TROSKU ESTE POVZDELAVA
jaj mojko...vies no otehotniet z oralu by sa dali jedine keby mala maternicu v zaludku...proste tie dve cesty niesu prepojene a co takto anatomia tela nic nevravi?:)...a z toho druheho tiez nie..neviem preco sa stresuje...ju upokoj..a ona nech si aspon o tom daco precita na nete alebo hocikde sak teraz je toho plno..ze ako sa da otehotniet a ako nie..ale vazne...nema byt fakzt z coho tehotna