mam starsieho priatela

Príspevok v téme: mam starsieho priatela
ingridde

mam problem zalubila som sa do starsieho muza ja mam 22 rokov a on 51 rokov.Mame sa velmi radi.No viaceri moji ale aj jeho znami to nechapu a odcudzuju nas.Neviem co mam robit ani doma nechcu pochopit tomu ze laske sa neda rozkazat.Sme spolu kratko no zatial nam to klape.Nie je v tom ziadne pracovne miesto alebo peniaze iba ta skromna laska :).

anonymm

milá ingride,
mne sa toto tiež stalo. On mal asi o 25 viac než ja. Bola som doňho strašne zaľúbená, ani som nespala, stále len myslela naňho. Uvidíš, že časom to prejde, netreba veci unáhliť. Hlavne neurob takú kravinu, že si ho vezmeš alebo čo. Práva láska sa naozaj rozpozná po niekoľkých rokoch. Ak o také tri štyri roky zistíš, že ho stále ľúbiš, potom sa dá hovoriť o nejakej budúcnosti.

Lusi

Ahoj Ingridde,odpovedám ti,pretože som pred niekoľkými rokmi sa tiež takto zaľúbila do muža staršieho o 18 rokov.Máme doteraz spolu krásny vzťah a máme sa radi.Boli tiež rôzne prekážky,ktorým sme museli čeliť,ale vydržali sme.Neodsudzuj však ani tvojich blízkych,že to nevedia pochopiť.Myslím,že ti chcú len dobre a že sa obávajú o tvoju budúcnosť.Rozhodnutie máš len v svojich rukách.Sú veci,ktoré nikto iní za teba nemôže rozhodnúť.Môžu ti len poradiť a ty to buď príjmeš,alebo odmietneš.Pravdou ale ostáva to,že vekový rozdiel je u vás dosť značný/čo sa týka budúcna,nikto nemôže byť prorokom/,preto dokonale zvažuj,ako sa zachováš.Hovorí sa že láska prekoná všetky prekážky,zvlášť,keď je taká ako tá vaša.Želám ti do života veľa šťastia a odvahy.

jatyon

no dobre.
ja ta neodsudzujem, ani trosku.
iba viem, ze ked on bude mat 60, tak ty budes na vrchole svojej sexualnej aktivity.
ci je to "LASKA", to sa da odhadnut az po 3 - 4 rokoch.
.
.
mat tak ja 51 rokov a "nabucham" si 21 rocnu .... budem tiez velmi zalubeny a uzasny a chapavy a nadrzany a.....