ty kokos kazda druha tema je tu o tom ktora je a ktora neni tehotna.....sak teda boha si kupte testy a nelezte s tym na nervy....nepoviem nic ked zena alebo dievca potrebuje poradit..tak ale zalozte si jednu alebo dve temy a tam to rozoberajte...ale takto? ved kazda zaklada temu s tym istym nazvom..som v tom?? mozem byt tehotna,?? ano alebo nie? ..otazky pre baby a blaaa blaa blaaa..... chodte k doktorovi a je...ved co mi mame vediet ci ste v tom?? vy chrapete s chlapmi ...tak si neste nasledky..uz ma to nudi..a nez sa do mna zacnete navazat tak si dobre uvedomte co napisete...
STE NORMALNY?
Nic v zlom, znudena...Zalozis temu, ktora nic neriesi, len kritizuje ostatnych (cestne priznam, ze aj mne to lezie na nervy) a vzápati z teba vyplynu take uzasne perly. ako "vlastne..poviem to na rovinu ak sa do teba nespravi samozrejme ze neotehotnies..ale to isto vies :-) " Skutocne rozumny argument, kedze prerusovana suloz u mladych ludi, je absolutne najzlyhavajucejsia forma "ochrany" aka len moze existovat. Ak sa niekomu na fore nepaci, staci ignorovat temu. Ak ta otazka zaujme, skus pomoct. Len sa prosim, nehraj na prilis dolezitu. Pekny vecer prajem...
sissinecka....nie..bolo to bez ochrany....vies....ja sa stale divim tomu ako som to mohla urobit...no este viac sa divim ze ten blazon ked videl v akom som stave ze to vobec vyuzil..ale je to prec....nechcem na to mysliet..no a bolo to bez akejkolvek ochrany.... vies..ak si da tvoj priatel pozor...nemala by si otehotniet.... vlastne..poviem to na rovinu ak sa do teba nespravi samozrejme ze neotehotnies..ale to isto vies :-) noo a vlastne preco stale nemas HAK???
Kazdy je proti takym temam. Tak kto a preco na nich odpoveda stale?
ach sissinecka....ano naozaj som sa unahlila.... ja sama to viem a preto radim tebe a aj kazdej slecne ktora to chce skusit tak skoro ako je..je to hlupost....mala som 15 rokov a s kamosmi sme si naplanovali supis oslavicku..noo a potom tam samozrejme prisli aj dospelaci..chapes...ano bolo to v 15 a bolo to len vdaka alkoholu ktorim ma opil moj ,,KAMOS,, samozrejme byvaly... mal 22 sama nedokazem pochopit ako mi to mohol urobit..ale to je teraz jedno..mam priatela ktoreho milujem..nadovsetko.... dam mu aj modre z neba...moja minulost je skareda ale kazdym dnom na nu zabudam pretoze vedla mna je niekto kto ma nikdy do nicoho nenutil....podrzi ma v kazdej situacii aaaa skratka miluje ma.dokazuje mi to kazdu sekundu... :-)) som stastna... PS: pravnik:-) preco by sme ta mali vyhodit..konecne nejaky fajn clovek aj opacneho pohlavia :-) sme radi ze si zavital:-) a este viac ma tesi ze si nam dal za pravdu:-)
ahojte. vidim, ze tu reaguju same holky, snad ma "nevykopnu" zo zalozenej temy. a teraz k veci: davam za pravdu tej slecne - autorke temy. najprv si to premyslite, nastudujte co a ako a až potom konajte. lebo potom zakladat take temy co uviedla autorka v prispevku je podla mna tiez uz o nicom. to ako keby som nechal otvorene dvere v byte, vojdu dnu nepovolany ludia a potom nariekam ked je uz neskoro. moja chyba, treba si to uvedomit. nevedomost neospravedlnuje. to plati aj pre tie nevyzrete 15,16,17-tky. nesexuj ked nie si na to pripravena a ked sa aj tak rozhodnes, nevypisuj tu potom take blabotiny, ci nie si tehotna, lebo ak si, je to len tvoja vina a nie tych, ktori potom citaju prispevky.
jasne, davam zapravdu zudenej&spol. :)
nie je zrovna dvakrat prijemne prist sem na forum a kazdy den citat temy "som tehotna z oralu?". ale zasa nesuhlasim s tym, ze je to uplne zbytocne. ja mam dvadsat, beriem HAK, ale raz sa mi stalo, ze som predlzovala, lebo sme sli s priatelom na dofcu a tam som si zabudla jednu tabletku dat , dokonca som presvihla 12hodinovy interval, potm som mala menstruaciu dost divnu a jeden z naj testov (rapitest) mi nic neukazal, mala som nejaky divny, neukazal mi ziadnu palicku..a napisala som sem, ale nie preto, aby mi niekto pisal, ci som alebo nie som tehotna (druhy tets bol uz OK), ale pre to, aby ma niekto podrzal...sice moja maina aj priatel sa k tomu moznemu tehotenstvu postavili skvelo, predsa lne, je super pocut/citat povzbudive slova , aj od cudzich ludi...cize moj zaver je len jediny: 1) decka, nesexujte, kym nemate aspon 16-17, musite sa na to najprv citit
2)NASTUDUJTE SI BIOLOGIU A ANATOMIU A NAJMA POHLAVNE ORGANY A AKO FUNGUJU!!!!!
3) postinor- cca 400 sk, tehot test (drogeria/lekaren)- od 60 sk vyssie
4) za potrat okolo 6000 sk
5) NIE, ORALNYM SEXOM SA NEDA OTEHOTNIET!!! ANI KED ZHLTNES!!!!!
tot moje info pre nevzdelane...
ak sem este niekto zalozi podobnu temu, to uz bude vaaaaaaaaaaaazne koniec :PPP
aaa mozem sa ta spytat ze kolko si mala rokov ked si myslis ze si sa unahlila? a ako k tomu doslo ked si myslis ze to nebolo z lasky???...... ja mojho priatela strasne milujem a on je chvalabohu taky ze to odo mna nevyzaduje take veci,staci mu moja pritomnost bo on sam mi nechce narobit problemy ked nemam este HAK----a mozem sa spytat aku antikoncepciu ste pouzili prvykrat????
sissinecka :-) he..presne....ked som mala 15 som vedela z coho sa da otehotniet :-) len tak dalej..prajem tebe a tvojmu priatelovi vela stastia.......a hlavne sa nikam neponahlaj :-) teda mas na to vek..kludne sa milujte...len sprav to naozaj ak ho milujes...ja som urobila tu chybu ze som to spravila skoro a s niekym koho som nelubila..dufam ze budes mat viacej stastia :-) drzim palecky :-)
a rada pre tie ktore chcu sexovat a su nadrzane abo ich uz partner tlaci ze to chce skusit:.... chodte za gynekologom a poradte sa o HAK lebo viete ze toto je jedina istota pri NAOZAJ doslednom uzivani ze neotehotniete....a enspekulujte tu prosim Vas meskaju mi kramy,nemeskaju,o to sa NEMOZETE opriet lebo tie mozu byt ovplyvnene 1000000dalsimi faktormi ako je tehotenstvo....to len pre tie hlupane co by este nevedeli.....