ahoj.. aka je pravdepodobnost ze aj napriek tomu ze dostanem menstuaciu tak mozem byt tehotna ?.. je pravda ze mi ten menzes meskal ale trval tak ako vzdy aj taka ista intenzita ... hmm tak ako ?
poradte hlavne babyy ... OTAZOCKA
ahoj..moja znama to mala az do tretieho mesiaca....a informovala som sa aj ja..a je to pravda..do tretieho mesiaca mozes mat menstruaciu a mozes byt v tom..ale netrva to tak dlho..len nejake dva tri dni..nooo ale.... ak to bolo tak isto dlho a dokonca bola aj silna tak sa nemas coho bat,,,,vazne
Jedna moja známa bola tehotná a mala menštruáciu až do tretieho mesiaca.. Takže pozor na to.. Ale to je iba taký slabší výtok a trvá kratšie ako inokedy..
No tak pravdepodobnost tu je...ani nie mala. Ale preco si nekupis baby test, a nepresvedcis sa o tom?
Ahoj,no tak ja som na tom podobne ako ty...,2 krát za mesiac som zvracala a bolo mi nevolno a mám väčšie nafuknuté bruško...mala som menštruáciu,ale cítim,že so mnou to nie je v poriadku....počula som,že aj niektoré baby mali menštruáciu a pritom boli tehotné...stať sa môže všeličo.Takže treba rátať s tým.