Chlapi

Príspevok v téme: Chlapi
morella

Neviem sa zbaviť hnevu, že chlapi sú svine, neviem si predstaviť život bez nich, ale nedokážem im odpustiť, že sú takí bezcitní a bez ženského pohľadu na život. Viem, že nesmiem hádzať všetkých do toho istého vreca, ale nedokážem sa zbaviť hnevu, ktorý ma zvnútra zožiera a ničí. Bože,čo mám robiť????

jaja

a kolko mas rockov?ja som presne to prezila co si pisala..slabe zachvevy stastia=DAle teraz chapem na co to bolo dobre...na to,aby som si vazila co mam teraz...nedaj sa znechutit,to je hlavnee

morella

Tak sa snažím pozitívne myslieť, pozitívne hovoriť a veriť pozitívne, ale už pár rokov len slabé záchvevy šťastia a tie pominú. Som väčšinou asi optimistický pesimista. Skúsim skákať na trampolíne, väčšinou som z toho šťastná, čo je divné...

jaja

ku vsetkemu patria aj pady aj sklamania,ale ked padnes nesmies prestat verit,ze uz tam budes stale...pro jedno kviti slunce nesviti...vsetkci nie su taki...len ty si chcela niekoho kto nie je pre teba vhodny...ale to este neznamena,ze v buducnosti nebudes stastna..ak budes mysliet pozitivne aj odozva bude pozitivna..

jaja

veru,vsetci nie su rovnaki....treba cakat,ten ktory ma prist pride..tiez som neverila a stalo sa...pride naozaj ked to najmenej cakas,nie vtedy kedy by si si to ty priala...ale hnev veru treba vibit,co tak vankusovy kickbox?=DDDDZartujem,mne napr.pomaha plavanie,alebo upratuj jednoducho nieco rob a snaz sa mysliet pozitivne

morella

Ja viem, že nie je každý rovnaký, ale mám ich plné zuby. Prečo doobeda mi povie tie najkrajšie veci a potom poobede ma zas nevidí, ježiš, keby som tu mala vrece boxerske, tak by som to vybila zo seba, fnuk. Mám stavy z toho, som hotová

kitti

Moja kamaratka ma tiez take nazory. Ona sa vydala zle,ale bola to aj jej chyba,lebo stale vyhladavala takych chlapov.
Su aj velmi dobri chalani,len treba vediet ich najst...