Chlapi

Príspevok v téme: Chlapi
morella

Neviem sa zbaviť hnevu, že chlapi sú svine, neviem si predstaviť život bez nich, ale nedokážem im odpustiť, že sú takí bezcitní a bez ženského pohľadu na život. Viem, že nesmiem hádzať všetkých do toho istého vreca, ale nedokážem sa zbaviť hnevu, ktorý ma zvnútra zožiera a ničí. Bože,čo mám robiť????

SHAKTI

tak adka svata pravda..skvely muzi chodia s mrchami a skvele zeny s hajzlami..svet je proste naopak..kde su tie casi- rovny rovneho si hlada? :-) a potom nariekaju aj oni aj my...

kitti

Aj ja som mala nejeden dlchsi vztach,vsetky sa rozpadli. Ja som toho praveho nasla az v 28. Oplatilo sa vyckat. Si este mlada,mas cas.Neboj sa aj pre teba pride princ na bielom koni...
Len netreba hladat,on pride,ked ho najmenej budes cakat.

adka5555555

Poviem vám takto ...vydite skvelych muzov ktorí chodia s mrchami . Pytate sa preco nemiluje mna ? Ved taka mrcha , co moze od neho chciet ved mu dam vsetko . Opdoved je jednoducha ,, prave preto zlata moja . Lebo nic viac nepritahuje muza , ako ked zena namiesto obav ci ju muz miluje vyslovuje obavy ci muza vobec potrebuje.

morella

Mám 24 rokov, a za sebou jeden 4 ročný vzťah a druhý ročný, ktorý skončil pred dvoma týždňami, lebo ja som to ukončila.

kitti

Morella,chlapy maju taky isty nazor na nas. Take iste blbe pocity,ze mi sa s nimi len hrame. Aj oni sa trapia,len nie kazdy to ukazuje...