Už asi 8 rokov ma trápia belavé čapy na mandliach,je to nechutné,také biele hrčky na madliack,ktoré si každé ráno vyťahuje, koncom lyžice,dosť bolestivé,väčšinou to aj trochu potom krváca...mandle mi nechcú vybrať,že mám veľmi slabú imunitu...vraveli,že po puberte to prejde,ale prd,je to stále horšie a to budem mať 20! a nikto ma toho nevie zbaviť a navyše aj zapáchajú,takže si stále umývam zuby...je top humus...prosím,pomôžte mi sa toho zbaviť ,ak viete...len žiadne krčné,lebo som tam už bola asi 1000x
Belavé čapy na mandliach
co je to za lekara,ktory neodporuci vyber mandli?ved prave tie sposobuju oslabenie imunity!oslabuju cely organizmus,mozes dostat dokonca chorobu klbov,hnis z nich ti moze kvapkat na srdce-angina pectoris,alebo ti oslabia cinnost ladvin.ake mas ASLO?kedy ti naposledy brali krv?nehazarduj so zdravim a okamzite vymen lekara!bez mandli sa da zit!!!
tie problemy su dost nebezpecne, nakolko okrem imunyty to oslabuje aj celodenu vykonost.
ak ziadne ''doliecovane'' nepomoze tak treba osetrujucemu lekarovi jednoznacne naznacit ze ma z tym urobit poriadok, co bude znamenat vybrantje krcnych mandli.
Pozerala som si to,ale stále neviem názov nejakého konkrétneho prípravku a kde ho kúpim
Na okraji v pravo alebo na spodu mi obcas bezi reklama Google.
Pre porovnanie si hod do google.sk pod slovami, acidophilus, bulgaricus,doplnky, probiotika
RNG...dá sa zohnať od teba tá zmes,alebo kde ju kúpim?Leob neviem,kde sú tvoje doplnky,nepoznám túto stránku veľmi...Ďakujem
Ja mam pomerne dobru zmes v mojich doplnkoch.
Dobra probioticka zmes musi obsahovat miliardy viacerych typov kultur, podla moznosti s kulturou Lactobacilus bulgaricus, ktora je zatial v literature spominana ako jedina zvysujuca imunitu na virusove choroby a ine kultury, hlavne lactobacilus acidofilus a bifidobakterium bifidus na protilatky proti plesniam a patogennym bakteriam, ale aj rozne ine.
probiotika nepoznám,tak ak by ste mi mohli poradiť názov a kde to zohnať,tak by som Vám bola veľmi vďačná....a k tým homeopatikom-je nejaký v Malackách alebo v BA,nejaký dobrý?Naozaj to zabralo?
Mám dobrú skúsenosť s homeopatikami:Silicea,Hepar sulf.poraď sa s homeopatom, my sme si to vyriešili týmto spôsobom.
Zlepsi si imunitu, ber na zaciatok aspon probiotika, dobru silnu zmes.
Mozno je to vsetko, co potrebujes.
Inac trochu selenu a zinku by ti tiez neuskodilo, to tiez zvysuje imunitu.
Achojky ja mam taky isty problem.Mam 16 rokov tento problem sa mi chvala bohu neobjavuje casto len ked zacina zima a sa nachladim alebo tak...mali to aj obe moje sestry ale chvala bohu uz je to v poriadku ona sa to vyliecilo samo