bobkovita STOLICA s HLIENOM !?

Príspevok v téme: bobkovita STOLICA s HLIENOM !?
tonka

par tyzdnov mavam sice pravidelnu-kazde rano, no bobkovitu stolicu na povrxu ktorej je male mnozstvo hlienu,niekedy hlien vyplava hore.nie je ho vela, ale predtym som ho nepozorovala a ma to znepokojuje. xcem sa opytat, ci je to normalne,alebo patologicke,alebo preco?tiez ta zmena konzistencie stolice mi nevyhovuje,lebo xodim na WC zväčša na dvakrat,pricom druhy krat je to o cosi lepsie.ten hlien som si obcas vsimla aj ked som mala stolicu kompaktnu,tak neviem co to moze sposobovat lebo v minulosti som si ho v stolici nevsimla cize tam urcite nebol.co mi ho moze sposobovat?je to normalne?poradte ak je tu nejaky odbornik v tomto smere,alebo niekto vie. dakujem. /inak trpim aj naduvanim ale to uz dlho predtym/

dada

Zo psylia ale nebudeš mať riedku stolicu, lebo psilium reguluje stolicu.
toto som ti vytiahla z netu:
Psyllium dokáže už po niekoľkých dňoch užívania navodiť správnu hustotu stolice a nie je návykové

RNG

Nieco v probiotikach musi byt ako zivna poda, tito sa rozhodli tam dat sacharidy vo forme suseneho vera aloe gelu(susene vymrazenim, nie varom).

tonka

Ivka, nie vela,asi tak 2 tyzdne maximalne, a denne tak 3x denne 1polievkovu lyzicu.ale vazim len 45 kg.tak to nechcem prehanat, aby som nahodou nemala hnacku...

tonka

rng, tie tvoje probiotika som citala ze su pri plneni zo stavou z aloe? co to znamena, ze obsahuju aloe vera gel?lebo v zlozeni som to nenasla. vdakujem

tonka

hlieny z vaginy nemam, a ked, tak to viem presna urcit!
RNG,
dakujem za rady
probiotika beriem uz skoro rok denne, mlieko a takmer nic mliecne ani nejem, pouzivam ine nahrady mlieka, tofu a ovseny, ryzovyy napoj...uz dlho, psylium nepoznam, ale hnacky ci riedku alebo pricastu stolicu nechcem, s tym bojujem uz dlho, a tak som zacala pit stavu z aloe a od vtedy ta bobkovita stolica, tak neviem ci je to normalne, cakala som skor normalne formovanu stolicu raz do dna...

RNG

Hlieny su znakom obrany crevnych stiem podobne ako ked ti tecie nos.
Musis si crevnu floru ozdravit.
V prvom rade precistit,najrychlejsie psyliom, potom nasadit probiotika.
Po par dnoch staci brat probiotika len raz do tyzdna a psylium len po hnackach.
Ale budes muset obmedzit surove mlieko, menej kvasenych mliecnych produktov a viacej zelenin(zdroj cistiacej a udrzovnej vlakniny)

luisa

myslim si ze zmena stravy je namieste, nemas dostatok vlakniny, jedz viac zeleniny, ovocia, inak ten hlien nemas nahodou z vaginy, pri tlakoch ked vykonavas stolicu to moze vyjst odtial, aj ked to znie divne skus sa na to zamerat.