Mykoza na mykozu

Príspevok v téme: Mykoza na mykozu
leah

Ahoj, mam 26 rokov a od minulorocneho oktobra stale mykozy. Dodrziavam vsetko, co treba proti nim a mam to. Mala som vyse roka pokoj a zase sa to vratilo. prvy den menzes som pol roka brala Flukonazol, ktory pomohol proti mykoze v danej chvili, ale zase to prislo o par tyzdnov. Co mam robit? Kupila som si miconazol nitrate krem do posvy na 7 dni...

leah

Ahojte, vcera vecer som si dala druhu davku toho vag. kremu miconazol nitrate a je to oooovela lepsie. Nuz ktovie, ako dlho to vydrzi...

leah

tiffa tantum vtedy este rosa som skusala, ked som mala cca 19 rokov, nepomohlo mi to...Borim sa s tym uz roky, este pred zaciatkom sex. zivota:(( Ziadna ina zena v nasej rodine cosi take nema.
sasa121 zijem v zahranici, tak radsej by som ta kontaktovala cez email, ked sa da.
RNG skusala som zmenit aj stravu, jem to iste, co pred dvomi rokmi a vtedy mi noc nebolo, neviem uz vazne, od coho to zavisi.

sasa121

ak máte záujem, som ochotná poskytnúť informácie,som zdravoťáčka a mám dobré skúsenosti.Kontakt:0908 958 599

RNG

Ked tvoje telo nema imunitu voci mykozam, musis si ju vybudovat.Skus brat dobru zmes probiotik, tie by ti v tele mali vyrabat nejake protilatky proti mykozam.
Okrem liekov proti mykozam existuju aj doplnky vyzivy, ktore potlacaju mykozy a kvasne infekcie.
Ak by ti samotne probiotika nepomohli, mala by si uvazovat o ciastocne zmenenej diete, ktora robi telo odolnejsim voci mykozam(menej cukrov a skrobov,nejest stare a plesnive syry, viacej zelenin,prirodzene antimikrobialne latky potlacajuce mykozy-GSE, oreganovy olej, kokosovy olej atd.