Ahoj, mam 26 rokov a od minulorocneho oktobra stale mykozy. Dodrziavam vsetko, co treba proti nim a mam to. Mala som vyse roka pokoj a zase sa to vratilo. prvy den menzes som pol roka brala Flukonazol, ktory pomohol proti mykoze v danej chvili, ale zase to prislo o par tyzdnov. Co mam robit? Kupila som si miconazol nitrate krem do posvy na 7 dni...
Mykoza na mykozu
Ahojte, vcera vecer som si dala druhu davku toho vag. kremu miconazol nitrate a je to oooovela lepsie. Nuz ktovie, ako dlho to vydrzi...
moja adresa:hstrakosova@azet.sk
tiffa tantum vtedy este rosa som skusala, ked som mala cca 19 rokov, nepomohlo mi to...Borim sa s tym uz roky, este pred zaciatkom sex. zivota:(( Ziadna ina zena v nasej rodine cosi take nema.
sasa121 zijem v zahranici, tak radsej by som ta kontaktovala cez email, ked sa da.
RNG skusala som zmenit aj stravu, jem to iste, co pred dvomi rokmi a vtedy mi noc nebolo, neviem uz vazne, od coho to zavisi.
ak máte záujem, som ochotná poskytnúť informácie,som zdravoťáčka a mám dobré skúsenosti.Kontakt:0908 958 599
..mala som podobny problem..skuste tantum rosalgyn..mne to pomohlo aspon zatial..
Ked tvoje telo nema imunitu voci mykozam, musis si ju vybudovat.Skus brat dobru zmes probiotik, tie by ti v tele mali vyrabat nejake protilatky proti mykozam.
Okrem liekov proti mykozam existuju aj doplnky vyzivy, ktore potlacaju mykozy a kvasne infekcie.
Ak by ti samotne probiotika nepomohli, mala by si uvazovat o ciastocne zmenenej diete, ktora robi telo odolnejsim voci mykozam(menej cukrov a skrobov,nejest stare a plesnive syry, viacej zelenin,prirodzene antimikrobialne latky potlacajuce mykozy-GSE, oreganovy olej, kokosovy olej atd.