Ahojcek,...pisem sem ,lebo neviem kde najst radu a pomocnu ruku ;o( Mam chlapca,uz 4 a pol roka a planujeme spolocnu buducnost.Mam ho rada,vela mi v zivote pomohol,ale,...bol vikend a nieco sa stalo,..niekoho som spoznala,..pobozkal ma a nie raz,..to co som citila s nim uz davno necitim s mojim chlapcom..iba niekedy,..malokedy.A pritom ho mam rada a chcela by som sa zanho vydat,je velmi dobry,...ale ten druhy,to bol sok,..to buchanie srdca,..uz je odvtedy 3 dni a ja stale nemozem jest a ani sa pozriet mojmu chlapcovi do oci ;o( co teraz pomozte je to nova laska?
Podviedla som,...co s tym ;o(
V zivote kazdeho sa to stane.Neodsudzujem to.Len si treba dobre rozmysliet co chceme dalej.Moze sa stat,ze aj v niekolko rocnom vztahu o ktorom si myslime,ze je dobry,moze nastat skrat..pride niekto iny,kto nas v tom skrate nenecha a dava nam to,co uz davno nepozname.A co ak ten nas nie je ten pravy,co ak ten novy co nas poblaznil je nova buducnost,este krajsia buducnost?
Dievcata som z Vas sklamany...
ja mam tiez chalana 4 roky, s ktorym byvam, a tiez planujeme spolocnu buducnost. Vsetko je ok, mame sa radi. Ale spoznala som noveho kolegu, ktory mi je az velmi sympaticky a ozvali sa vo mne pocity, ktore som uz davno nemala - vzrusenie pri pohlade, nevinnom dotyku ruky... Bojim sa, ze sa donho zalubim. Mojmu priatelovi chcem byt verna, neveru by som ja neodpustila... Ale je to dost tazke
nevzdavaj sa toho co mas ak ti je s priatelom dobre a lubis ho kvoli niekomu koho nepoznas.....to pobluznenie by casom vyprsalo aj pri nom je to len prvotna chemia