Ahojcek,...pisem sem ,lebo neviem kde najst radu a pomocnu ruku ;o( Mam chlapca,uz 4 a pol roka a planujeme spolocnu buducnost.Mam ho rada,vela mi v zivote pomohol,ale,...bol vikend a nieco sa stalo,..niekoho som spoznala,..pobozkal ma a nie raz,..to co som citila s nim uz davno necitim s mojim chlapcom..iba niekedy,..malokedy.A pritom ho mam rada a chcela by som sa zanho vydat,je velmi dobry,...ale ten druhy,to bol sok,..to buchanie srdca,..uz je odvtedy 3 dni a ja stale nemozem jest a ani sa pozriet mojmu chlapcovi do oci ;o( co teraz pomozte je to nova laska?
Podviedla som,...co s tym ;o(
aj ja som to zazila,kazdy mi hovoril, nesmies ho nechat, ved ste spou 4 roky, to je len take pobluznenie, to prejde. nepreslo. snazila som sa na toho druheho zabudnut, ale nedalo sa. tak som sa rozisla s mojim dlhorocnym priatelom. velmi ma to bolelo, ze som mu ublizila, plakal, chcel sa vratit, ale moje srdce patrilo inemu.po case ho to preslo, nasiel si inu lasku, ja som stale s tym chalanom, uz niekolko rockov, som velmi stastna, uz spolu byvame a cakame dietatko. som rada, ze ma to pobluznenie nepreslo.
erika21
je to len pobluznenie :))..nieco nove po 4 rokoch..necudujem sa,ja som smojim priatelom sotva rok,aaa nemozem povedat ,ze by som po inych nepokukovala ;))..nova laska to nieje urcite,proste si len zvyknuta na ten stereotyp..tvoj zivot a tvoj priatel..4 roky v jednom kuse..totooo si ochutnala nieco nove,,ale vidis,ze ta to mrzii..
neviem,ci mu to planujes,alebo neplanujes povedat,aleee,ak ta ma rad,tak ten jeden preslap odpusti..ale rataj s tym,ze to uz bude brat s rezervou ://..
srzim palce moje,rob,ako uznas za vhodne,ale urcite ho kvoli tomu "novemu" neopustaj..mohla by si to veelmo rychlo olutovat...
Ja prežívam niečo podobné, a tiež neviem, čo mám robiť. Ale našla som tu jeden príspevok, v ktorom bolo napísané: "Nikdy nenechaj niekoho, koho miluješ pre niekoho, kto sa ti páči, lebo ten, kto sa ti páči, ťa nechá pre niekoho, koho miluje."
Tak velmi sa snazim odolat tomu pokuseniu. Zatial sa mi to aj dari, povedala som kolegovi, ze mam priatela, ze s nim planujem buducnost. Ale je tu to nieco, ten pocit v zaludku, ked sa na mna pozrie... Nesmiem sa vsak tomu poddat, chcem zostat s tym mojim, pretoze je to skvely muz.
To sa nie vzdy da! Ja nemozem.
Vycitky za lasku? Nie...Zite a chodte za svojim stastim a svojou laskou..neobzerajte sa okolo seba ale divajte sa vpred,iba do srdca.
Nikto netvrdi,ze lasku berie ako samozrejmost ked pride.Nikto netvrdi,ze nema vycitky.
PROSIM VAS ZOBUDTE SA! LASKA NIE JE NIECO CO DOSTAVAS KAZDY DEN! LASKU SI TREBA VAZIT A NIE BRAT JU AKO SAMOZREJMOST. AK SI PODVIEDLA A PO TROCH DNOCH NECITIS LEN SAME VYCITKY ALE SPOMINAS NA TO CO SA STALO SO SLASTOU A TUZBOU, NIE JE TO V PORIADKU. AK TOTO MOZES UROBIT PO 4 ROKOCH, ROZHODNE SA NEVYDAVAJ, CO UROBIS KED NIEKOHO STRETNES PO 15 ROKOCH??? NEHRN SA DO VYDAJA, RADSEJ POVEDZ PRAVDU A ZACNI ODZNOVA, S NIM ALEBO TYM DRUHYM.
Laska sa nas nepyta,kedy ma prist.Laska rastie pomalicky,dozrieva.
Som rada,ze suhlasis Damaxy.Aj mne sa to stalo ale kazdy si musime zit svoj zivot aj ked v kutiku duse by sme chceli ten zivot zit spolu-nemozeme.
0000 suhlasim s tebou je to niekedy tazke ale kvet lasky treba opatrovat staci chvilka a nerastie ako ma a niekedy aj zahynie a co s tym.Som za lasku no brzdi nas v tom kolektivne vedomie co ludia patri sa to je to dobre po tolkych rokoch,vypocitavost s kym je to dobuducna lepsie?Laska proste je alebo nie.Treba si povedat ked tu nebudu na jeden den,na ktoreho viac myslim?Ktory mi chyba?a vtedy ti bude jasna odpoved,len musis bez podmienok