chcel by som sa spytat ze ako dlho vydrzi spermia ked sa nedostatne do pochvy...po akej dobe odumieraju? a este jedna otazocka: na oplodnenie treba fakt vela toho ejakulatu alebo staci malo? tym "malo" myslim velmi malo
ako dlho vydrzi spermia?
Stale ma udivuje, ze tej rozpravke, ze spermie preziju na vzduchu len 3 sekundy, stale niekto veri.
Aj vo vagine mas vzduch, takze kazde otehotnenie je teda nemozne. Aj ked sa chalan urobi mimo a ma ho mokreho ked sa ide znova na vec, mozes otehotniet.
Rovnako ked mu to ostane na rukach a lezie dovnutra prstami, da sa otehotniet.....
3 sekundy su proste BLUD !!!
pokial ste mali nechraneny pohlavny styk tak moze otehotniet... zalezi uz len aka je sanca ze otehotnie, ak si sa bol medzitym vymocit tak takmer ziadna
No ja to upresnim....ja som sa uspokojoval ze keby sme si to s priatelkou nahodou rozdali aby som nebol rychlo hotovy. Ked som sa spravil tak som sa utrel normalne a konec. Potom mi zrazu zavolala ze nech hned pridem tak som nemal ani cas sa osprachovat a nakoniec sme skoncili v posteli. A ide o to ze mi kondom nejak zliezol a ona mi povedala nech tam idem bez toho a nakoniec ma aj presvedcila a ja som tam vnikol (ale iba na sekundu! mozno dve) a bolo to po troch hodinach co som sa spravil tak ako? mohla by otehotniet?