Prosím,poraďte mi,neviem čo si o tom mám myslieť,o ničom inom nerozmýšľam :( - spolu s priateľom (aspoň dúfam,že ho tak teraz môžem nazvať) sme spolu tak mesiac a pol...ako je nám fajn,máme rovnaké záujmy,nenudíme sa spolu,...ALE...minule z neho tak akosi omylom vyšlo,že "nechce nič také záväzné"...aaach,jaj...čo teraz?????
"nechcem nič záväzné"
do kelu (pardon)...neviem,prečo mi toľkokrát odoslalo odpoveď...inak,veeelmi dakujem za každý názor,radu,pripomienku
No ja mám 20 a on 23r.
Hm. Po šiestich týždňoch... Veď sa spoznávate.Zisťujete svoje názory,zvyky,potreby... Kam sa tak ponáhľaš? Máš krásne obdobie,tak ži. Ty sama vari vieš s neoblomnou istotou povedať,že on je ten na celý život? Miluj a buď milovaná a uvidíš... Horšie by boli prázdne sľuby. Uvidíš ty tak ako uvidí on.
No ja mám 20 a on 23r.
No ja mám 20 a on 23r.
samozrejme sa s nim o tom porozpravaj.ak ty chces zavazne,lebo mate spolocne zaujmy,rozumiete si a ty si sa zalubila,tak nech hned vies na com si.u mna,ak by som bola v tvojej kozi a on by mi po tomto rozhovore,ktory ti odporucam, povedal,ze na 100% nic zavazne,teda,ze ma po case posle k vode kvoli inej, tak poviem ADIE hned po mesiaci a pol akoby to povedal on mne po pol roku.
chce len sex, respektíve - užívať si a mať slobodu a na nikoho sa neviazať, nič vážne...
aj ten moj na zaciatku nasho vztahu povedal, ze "teraz nechce frajerku", lebo bol isty cas sam, mal za sebou dlhodobejsi vztah a za tu dobu, co bol sam, si zvykol robit si, co chcel..ocividne sa bal, ze ublizi sebe aj mne..(to sme sa stretavali len obcas na skole a obcas sme si nieco napisali)..ale o dva dni ma zavolal von a doteraz sme spolu, skratka sa zamiloval, milujeme sa a dokonca planujeme spolocnu buducnost :) sice je to este veeeeelmi vzdialena buducnost.. ale v kazdm pripade netreba nic znasilnovat..nech sa ten tvoj priatel sam presvedci, aka si skvela..bud sama sebou a uvidis, ze zabudna na cosi take ako "nechcem sa viazat" :) to je len chlapsky strach :)
Mám sa s ním o tom porozprávať?...asi blbá otázka...ale fakt neviem čo robiť