chcela by som sa konecne poradit..mam male prsia..viem ze takychto tem je tu wela,ale ja mam cislo podprsenky asi uz 3,5 roka to iste.momentalne mam 15 rokou.poradte,..existuje nejaky ucinok??a moje cislo je..neviem odla coho sa to meria alebo co,ale na listocku mi tam pise ze 34.
prsia..mam problem:(
mas len 15, prsia ti este porastu.neboj.
vyyhody..vela vyhod,ale ma to aj nevyhody...tak ako wsetko..napriklad ked xcem tricko trosku s vecsim vystrihom...:))moje spoluzijacky..ked sa porownam snimi napriklad..tak uuf....a pocuj..myslis ze to moze byt tym ze ked som bola asi v 5tej triede tak som bolo wtedy ja tou "kralovnou?"vtedy som navrchu bola..teraz spodnaa priecka
ja takisto ;) ja ich mam tiez mensie a zatial mi ich kazdy chlap chvalil. su krajsie ako velke. a najma su pevne a v buducnosti s nimi nebude "problem"... plus ma to dalsie vyhody. kamoska ma velkeeee prsia a nevie zohnat normalnu podprsenku a tak si musi kupovat tie drahe, za to ja si mozem kupit hociaku a za nejakych 500 sk v pohode zozeniem aj supravicku ;) ma to same vyhody ;) a aj mne sa viac pacia mensie..
tak stymto suhlasim..velke a ovisnute prsia..tak to mozem byt rada ze ich ovisnute nemam..len ma to trosku zaraza...pretoze su stale rovnake..snad sa zmierim aj ja..sjella dakujem za ten link idem kuuk :))
ahoj, aj ja mám 34 ( teraz som si išla pozrieť na podprsenka :-) ), no a už mám 23 r., ale mne to až tak nevadí,niektorým chlapom sa páčia menšie prsia. Veď sú krajšie malé ale pevné, ako veľké a ovisnuté,nie? nerob si z toho ťažkú hlavu, aj ja som sa stým už zmierila