chlpky - prsia

cica.sk

hej, laser je super, sice to trochu boli, ale to zalezi od toho kde, ja som si dala hornu peru robit a dalo sa to prezit... skus www.chirmed.sk

sjella

nemam :) to musis taky spravny postup zvolit :) to len pomozes tomu chlpku von... kazdopadne, nemam rada ten postup. ble

susaaaaaaaaaaa

dik vsetkym za odpovede, ste zlati!!
ten laser sa mi zda ako najlepsie riesenie...
ale kde by som nasla v BA take miesto kde to robia??

lilinka

Simona, prosim ta co ma spolocne tvoja otazka s touto temou? :) Inak je mozne ze by si mohla otehotniet, pretoze muz zo seba vylucuje tekutiny, ktore obsahuju spermie,,,takze radsej navstiv gynekologa a radsej pouzivaj kondom alebo anti ...

SJELLA: s laserom mam skusenost, o tyzden idem na druhe sedenie a poviem ti ze uz si nemienim vytrhavat chlpky pinzetou donekonecna. velmi mi to vadii tak sa ich cem zbavit navzdy..

simona

asi pred dvomi tyzdnami sme mali sex s priatelom mala som plodne dni a teraz mam strach ze som tehotna nespravil sa do mna ale aj tak by ma zaujimalo ci je to mozne v takom pripade otehotniet?

sjella

ja si ich trham pinzetou. nemala som zatial s tym ziaden problem (pri trhani), ale vadi mi, ked zacnu zarastat pod kozu. to ich potom musim odtial lovit ihlou a podobne :) na laser by som sla aj ja a hned! LILINKA, ty mas s tym skusenost? myslim osobnu