Ahojte. Prednedavnom som sa dozvedela, ze mame v rodine gay-a. Aby bolo jasno,ja ho neodsudzujem, ale...Ale predsa mi prislo do placu... Prve co mi prebehlo hlavou, ze nikdy nebude mat deti...Dalej to, ako to znesie mama, je strasne silna katolicka...Naozaj neviem co bude, ako sa s tym ostatni vyrovnaju. Ak mate niekto podobne skusenosti napiste prosim. Dakujem.
Gay v rodine
Suhlasim s frialkou..tiez mam kamarata...gay-a..aa je lepsi mozno aj ako normalni kamarati..je strasne dobry posluchac..trapi ho ,ked nieco trapi mna,aa tesi sa so mnou,kd mam z niecoho radost..neohovara,nenadava na nikoho,proste strasne je to super chalan...nehovorim,keby to bolo az perverzne,zee by robili proste dvaja typci perverznosti na verejnosti,alee ak sa maju radi,neda sa to jednoducho inak :))..
dnes som išla po nám SNP a tam jedna pani rozčúlene hovorila akýmsi chlapcom, že to nie je možné, lebo muž k mužovi nepatrí, ani žena k žene a majú si dať povedať. hneď som si tipla, o čo tam asi tak ide. chalani sa len usmievali, ale iste im to nebolo príjemné. nechápem ľudí, ktorí odsudzujú gayov alebo lezbičky. keď to človek tak cíti, nemá sa začo hanbiť. osobne poznám pár gayov a sú to super ľudia a kamaráti.
awoj... moj bratranec je gay..viem ze je to sice az bratranek..aleee nevedela som o tom a odzvedela som sa to nahodou..neviem si predstavit ze by sa to jeho rodicia dozvedeli.....vyhodia ho z domu...ja som ho mala vzdy rada a aj mam ...na tom ze je gay ..tak moje spravanie sa skratka nemeni.... je to jeho zivot.... a ak to nepochopia jeho rodicia..taaak potom... vies...pridu o syna..je to jasne :-( viem ako sa citis