POmoste

katuškaaa

ale to nezávisí len o plodných dní, niektoré ženy nemajú pravidelný cyklus a preto sa nedajú vypočítať plodné a neplodné dni, možno tvoja priateľka ho má tiež nepravidelný. Ale keď si sa do nej nespravil, tak to bude v poriadku a nestresuj, šanca na oplodnenie je tak 1 percento.

zuzkabluzka

Ninika moja a to kde si vzala taketo hluposti?
Erik55, myslím že je to v pohode, aj si sa do nej nespravil, naozaj sa nemáš čoho báť. Ale na budúce aby si vedel, mali by ste si dávať pozor aj pre to, že pri sexe z penisu vychádza tekutina ktorá obsahuje spermie. Je maličká šanca že by mohla takto otehotnieť, ale všetko je možné. Žena je najplodnejšia v strede cyklu, to jest 13-16 deň po začiatku krvácania. To znamená že ak dostane menzes 1.1., tak najplodnejšia je okolo 14-17.1. Najmenšia šanca je počas menzesu, tesne pred ním a tesne po menzese. Odporúčam začať užívať HAK /antikoncepciu/ aby ste sa stále nestresovali! Iba že by ste chceli byť rodičmi....

b la

to by ma tak akurat zaujimalo kde ste vzali tie percenta..je to totalna kravina..ak sa do nej neurobil tak je velmi nizka pravdepodobnost ze je tehotna..takmer ziadna...my s priatelom to robime bez ochrany uz rok a nic sa nedeje..teda musim si zaklopat...vzdy sa urobi ale nie do mna..aaaaa ked sa skratka neurobis do nej..tak z coho ma byt tehotna,???

ninika

Ak neberie antiku äco asi ne ak ste mali condom ) tak je to na 99% ak je akurat v tsrede cyklu na 40% ak ma po kramoch a 65% ak ma pre kramami