dobri den vcera som mal sex s priatelkou pukol nam kondom . tak sme pokracovali bez neho ale neurobil som sa do nej kolko % je moznost ze otehotnie?,prosim piste
POmoste
ale to nezávisí len o plodných dní, niektoré ženy nemajú pravidelný cyklus a preto sa nedajú vypočítať plodné a neplodné dni, možno tvoja priateľka ho má tiež nepravidelný. Ale keď si sa do nej nespravil, tak to bude v poriadku a nestresuj, šanca na oplodnenie je tak 1 percento.
bla a zuzkabluzka maju pravdu...ninika to je dobra kravina co si napisala...
Ninika moja a to kde si vzala taketo hluposti?
Erik55, myslím že je to v pohode, aj si sa do nej nespravil, naozaj sa nemáš čoho báť. Ale na budúce aby si vedel, mali by ste si dávať pozor aj pre to, že pri sexe z penisu vychádza tekutina ktorá obsahuje spermie. Je maličká šanca že by mohla takto otehotnieť, ale všetko je možné. Žena je najplodnejšia v strede cyklu, to jest 13-16 deň po začiatku krvácania. To znamená že ak dostane menzes 1.1., tak najplodnejšia je okolo 14-17.1. Najmenšia šanca je počas menzesu, tesne pred ním a tesne po menzese. Odporúčam začať užívať HAK /antikoncepciu/ aby ste sa stále nestresovali! Iba že by ste chceli byť rodičmi....
to by ma tak akurat zaujimalo kde ste vzali tie percenta..je to totalna kravina..ak sa do nej neurobil tak je velmi nizka pravdepodobnost ze je tehotna..takmer ziadna...my s priatelom to robime bez ochrany uz rok a nic sa nedeje..teda musim si zaklopat...vzdy sa urobi ale nie do mna..aaaaa ked sa skratka neurobis do nej..tak z coho ma byt tehotna,???
Ak neberie antiku äco asi ne ak ste mali condom ) tak je to na 99% ak je akurat v tsrede cyklu na 40% ak ma po kramoch a 65% ak ma pre kramami