Ahojte. ako sa chranit pred pohlavnymi chorobami pri styku vsetci vieme, kondomom. ale ako sa chranit pri oralnom sexe, alebo pri prstovani?totiz aj pri nich sa da nieco chytit.. Staci iba dodrziavat hygienu?Mohol by mi niekto objasnit veci okolo tohto? :) dakujem pekne :)
ako sa chranit pred chorobami?
Shakti ten posledny prispevok bol pekny, v tom predoslom si pisala ze... citujem " chlap si to iba odmaka a koniec". Sorry nechcela som rozvinut az takuto burlivu debatu :))
Shakty ten posledny prispevok bol pekny, v tom predoslom si pisala ze... citujem " chlap si to iba odmaka a koniec". Sorry nechcela som rozvinut az takuto burlivu debatu :))
Shakti ten posledny prispevok bol pekny, v tom predoslom si pisala ze... citujem " chlap si to iba odmaka a koniec".... Sorry nechcela som rozvinut az takuto burlivu debatu :))
stastna zienka,pretoze ty a tvoj partner dodrziavate dve zasady z toho co som napisala-hygiena a vernost.
Nemam nic proti muzom,ale zodpovednost je na zene,aby sa chranila-to som tym chcela povedat..tu nejde iba o pohlavne choroby,ak sa napr.nedodrziava hygiena,vznik zapalu moc.mechura atd.
Nie vsetci chlapi su taki akymi sa ty stretavas, raz aj ty natrafis na toho spravneho, len maj oci otvorene-inak pochybujem.... Chcela som sa zastat muzskej populacie..
Shakt... bez urazky dievca, ale tebe niet co zavidiet :-((
ja mam picassa a ty?? :-D
namiesto utoku zlej zavistlivej zeny,porad ako sa chranit pred chorobami?ak som pochopila-spolahni sa na chlapa,nehovor nic,nepouzivaj nic..ver,ze kazdy je taky zodpovedny ako ten stastnej zienky..
nuz kazdy mame svoj obraz..