Umelé riasy

lianka22

Ja si objednavam vsetko tu notino. sk/search.asp?exps=umel%C3%A9+riasy vzdycky pohromade jedna objednavka :) Duo lepidlo je super, tiez mozem doporucit, a co sa tyka riad, Ardellky su naj, s trsmi nemam ale skusenost. No cele riasy si pohodlnejsie, nie je sa coho obavat :)

dadma

Zalezi od toho ci si ich davas urobit od profesionalky, vtedy s nimi mozes normalne aj spat a fungovat, samozrejme nie si brhlit ocit a potapat sa a tak ale vies s nimi existovat a raz za mesiac si ich das trochu dorobit tam kde ti povypadavaju tie trsy mihalnic lebo to je normalne. Ale keby si si chcela len v drogerii kupit a sama nalepit tak je na jednorazove pouzitie, respektive ich mozes pouzit viackrat ale vecer ked ides spat tak si ich musis dat dole, vacsinou to ide v pohode, to lepidlo nie je zase take silne

Riasy

Lepidlo urcite odporucam Duo, priehladne. Ja objednavam zo stranky dnails kde su aj mihalnice lebo inde ich nekupis. V drogerkach su vacsinu nekvalitne. Ja mam dobru skusenost so znackou ardell a kiss. Ale zalezi aky typ mihalnic chces. A k tym trsom. S tymi nemam moc skusenost ale podla mna je to blbost, pretoze ked si ich nalepis zle vypada to neprirodzene a su takpovediac jednorazove. Zatial co mihalnice das dole, ocistis pouzijes zas, trsy asi tazko

Alexa12

Ahojte, rada by som sa poradila ohľadom umelych mihalníc. Chcela by som nejaké začať používať, no vôbec neviem čo k tomu? Celé/trsy/lepidlo?? Budem rada za vaše rady, ďakujem :))

ele

Myslela som stvrt roka....pravdaze, ved aj prirodna riasa ma iba zivotnost cca. 3 mesiace, prepacte doplietla som to - omyl. Ja som vizazistka a trsy lepim pri prilezitostnom liceni, zakaznicka si ich potom da pri odlicovani dole :-)

cica

Tak taká kozmetička, alebo ešte také mihálnice nikto nevymyslel, aby po aplikácii vydržali pol roka. Aj trsy nalepené odborníčkou vydržia len pár dní, no treba dávať veľký pozor najmä pri ich odličovaní,športovaní, saunovaní, plávaní. Najviac vydržia semipermanentné mihálnice, lepia sa po jednej na vlastné mihálnice. Ich trvácnosť tiež závisí od vypadávania mihalníc, ktoré vypadávajú každých 45 až 90 dní.

zuzulik19

ele
no ty si to pekne doplietla!!! trsy niesu jednodnova zaležitost na svadbu a pod. ale tie ti vydržia 1 mesiac ! a nedas ich dole pri odlicovani,tie sa nazývaju riasy ! Este som nevidela riasy kt.vydrzia pol roka videla som itake co vydržia 3 mesiace ale tie stoja 5000 a lepia sa riasa po riase narocna praca. Ked si lajka tak nepis mudre veci prosim lebo akurat ostatne baby len domotas a budu na teba len nadavat!