Som pekne dievca , staram sa o seba , nepodobam sa lesbickam . Mozno je to len predsudok ,ako sa vzdy vravievalo ,ze lesbicky su muzatky a geovia zozenstele typy. Mam ten problem a najlepsie by bolo ,keby poradili dievcata co fakt inak citia , tie co mozno maju nejake skusenosti alebo samy su homosexualne ci bisexualne orientovane .Heteracky sa do toho nerozumeju ,ale len v dobrom vdaka. Vzdy mi bolo , je , aj bude dobre s muzmi ,ich spolocnosti A vacsinou som len v muzskej spolocnosti ale nieco mi chyba. Sex s muzom ,akoby nebol to co xcem ,poprvade ma vzrusuje ,iba ked som trocha v nalade ,cize zainteresovany alkohol . A este k tomu sa mi zacinaju volajako pacit dievcata .Vazne , co by som si nikdy nepomyslela. Mam 20 rokov, cize uz by som mala vediet co chcem ,nie . Zeby to bolo v tom ,ze mi chyba dievcenska spolocnost . Alebo som inak orientovana . Ani neviem koho sa mam spytat a tak .Nechat to volne plynut .Aj by som chcela vyskusat dievca ,ale kde mam hladat ? Zatial pevne v to verim ,ze ked to vyskusam dojde mi aka som len pozitkarskka tak . no neviem , diky .MOzte napuisat nieco zaujimave
Homosexualita
Na hladanie su rozne zoznamky na internete . I ked niesu doveryhodne . A podla toho z akeho mesta si ? vacsie mesta maju svoje podniky nie ?
S tym sa rodis ..I ked som niekde pocula, ze homosexualita sa da aj vsugerovat .Tak neviem co je na tom pravdy .Co myslite
Ahoj.JA ta uplne,ale uplne do pismenka chapem,pretoze sme na rovnakej lodi.Tiez mam stym,nenazvala by som to ze problem,ale ma to nieco do seba.Ibaze ja mam 15 rokou.mozno to je vec casu,no mozno nie.Vies baby v mojom veku osppevuju krasnych chalanov..ano dobre,ked vidim sympatickeho muza tak to povim tiez,ale..neviem ci je to to co hladam.Chcela by som skusit nieco s babou