GSE ako ho použiť

Erish

malebobo....mozes mi poradit kde kupim GSE ? Nikde ho neviem zohnat a predpokladam,ze ho mas ked potrebujes radu o davkovani. Dakujem

erish

Nemohli by ste mi pomoct? Uz 3 dni hnackujem,je mi zle a mam podozrenie na salmonelu z darovanych domacich vajec. Nasla som na tejto stranke,ze je ju mozne zlikvidovat pomocou GSE, ale nikde to nieje dostat. Na nete sa o vyrobku len pise,ale lekarne ho nemaju. Kde ho viem kupit ? Dakujem za radu, Erika

iko

Je účinný roztok GSE aj na výplach ustnej dutiny, alebo pri zápale hrdla pri prechladnutí na kloktanie ? Ak áno, v akej hustote na 1 dcl. vody ?

RNG

Ucinna latka v GSE je citricidal(33% v glycerine)
Udaje na citricidal od vyrobcu
www.biochemresearch.com

Zoznam kedysi skusanych ucinnosti(inhibicne koncentracie=take koncentracie, ktore zastavia rozmnozovanie mikroorganizmov)

www.biochemresearch.com
To su data z cca 1980 tych rokov.
Odvtedy nikto iny neurobil doplnok k tymto tabulkam, ale pouzitie citricidalu je dnes v desiatkach rozdielnych prostriedkov a tisickach vyrobkov.
Kedze ho predavam len ako potravinovy doplnok, nie ako liecivo, nesmiem(aspon podla US zakonov, Slovenske na to nepoznam)tvrdit, ze to je liecivo..V tabulkach je aj uvedena toxicka davka, ktora je radove velmi daleko od odporucenej ucinnej.
Raz som uz o tom pisal, ze pre extremne horku chut nie je prakticky mozne tak velku davku vypit. Nakoniec flasicka je len 60 kubickych centimetrov, co je cca len 20 gramov citricidalu, toxicka davka bola 20 mg na kg vahy(samozrejme nie na ludoch, ale potkanoch
Takze na otravenie by clovek musel vypit desiatky tychto flasticiek, co je nemozne.
V odporucenych davkach neboli pozorovane ziadne skodlive ucinky, a kedze je to na trhu uz od 1982, je to perfektne bezpecne.

[zruseny6]

RNG na čo všetko sa dá použiť GSE,je to prir. antibiotikum alebo antimikotikum? Mam ho doma, chcem vedieť na čo sa este dá použiť, a či nemá nejaké vedl.učinky. dakujem

RNG

3-6 kvapiek na deci vody na vyplach.

Ta ista koncentracia 15-30 kvapiek do pol litra vody na pitie.

Na plesne na nechtoch pouzit 10 krat taku koncentraciu=3-6 kvapiek na pol lyzice vody.