co vy nato

Príspevok v téme: co vy nato
zalubeny

toto asi ani nieje problem len mozno potrebujem vediet co si o tom myslite a ake su vase nazory.Takze z jednou super babou som sa spoznal cez net naskor len normalne pisanie a pocase sme si obaja zacali uvedomovat ze ten druhy je nas takzvany vysnivany partner velmi dobre si rozumieme takze naz vztach sa nezacal ze "pacis sa mi" ale velku ulohu v nom hraju nase vlastnosti ak mam pravdu povedat na prvy pohlad sa mi ona ani nejako velmi nepacila a asi ani ja jej ale pocase sa to uplne zmenilo cez prazdniny sme sa stretavali casto ale teras ked zacal sk. rok sa budeme vidiet asi tak 1× do tyzdna ale pritom chodime do skoly do toho isteho mesta lenze ona je od tade a ja z jednej dediny a mame naozaj vela hodin a aj velmi vela ucenia myslite ze taky vztach ma zmysel ked sa budeme vidiet tak malo? naozaj sa mame velmi radi ja vo vnutri citim ze ona by ma nikdy nesklamala a mozem jej verit ale moj rozum sa do toho miesa a hovorimi ze co ak na skole ona spozna ineho chalana sktrim by sa videla castejsie ako somnou tak by ma kvoli nemu nechala mysliet si ze by sa to mohlo stat? este podotykam ze obaja mame 15 viem ze je to malo a asi sme obaja este v puberte ale niektore veci chapeme ovela inak ako nasi rovesnici proste sme asi od nich o nejaky ten krtok do predu a vo vsetkych smerovh asi. tak co si mysite bude ten nas vztach mat vyznam aj ked sa budeme vidiet tak malo