Ahojte.Zacala by som tym,ze mam 169 cm a 52 kg,takze som dost tenka a napriek tomu mam celulitidu hlavne pod zadkom a vzadu na stehnach.Je tu niekto,kto uz vyhral boj nad celulitidou?Ak ano,odporucili by ste mi prosim nieco?!Dakujem!
celulitida
dobre pripravky na celulitidu ma AVON. Vyskušala som a som spokojna, kedze mame leto uz nemam taky blby pocit z hrudkovaných noh.
Informácie o doplnkovej výživy na redukciu hmotnosti možno nájsť aj u predajcov.
gym.sk
Nedavno som pozerala program v TV, bol o celulitide. Celulitida nema nic spolocne s vahou a taktiez sa neda uplne odstranit. Mozes akurat zmiernit jej priznaky. Takze urcite uprav stravu a sportuj, to ti neublizi.
Ja proti celulitide bojujem pohybom, pouzivam pomocny pripravok Carnbol na podporu spalovania tuku a hlavne zdravou stravou. Stotoznujem sa s tym ze si treba upravit svoj rezim. Cize, POHYB a STRAVA su najdolezitejsie!
Boj s celulitídou je veľmi ťažký, ak radikálne neupravíš svoj režim, nemáš šancu. Treba veľa piť, žiadne sladkosti, alkohol, biela múka. Treba jesť celozrnné výrobky, zeleninu. ovocie. Používaj špeciálne prípravky, veľa športuj a výsledky by sa mali ukázať. Pevné nervy želám:)
venusa..v tomto ti neporadim..tento problem nemam, ale kamky spominali pripravky od avonu + vichy...a asi pohyb...