Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zufalstvo,..

Príspevok v téme: zufalstvo,..
bambulka15

ahojte, neviem ci niekto niekedy citi to co ja, ale som obcas velmi zufala...mala som aj mam uz od 13tich problemy s pletou a neviem sa z toho dostat..ale aj ked ma netrapi to, trapi ma nieco ine...mam 16, ale citim ako keby to bolo so mnou coraz horsie..nevidim v nicom zmysel, skola a tak...myslim si, ze som ina ako ostatni, ze medzi nich nepatrim.a najviac ma trapi ze podla mna za problemy s pletou moze moja psychika, lebo je dost na dne...neviem si rady..

SHAKTI

ako sa hovori,uzivaj si bezstarostne detstvo,lebo ked pride 18 vhupnes do ozajstneho sveta,budes sa musiet postarat sama o seba,pridu problemi atd.Dovtedy mas cas,nepremyslaj nad tazkymi vecami,uzivaj si mladost,rob milion veci,co ta bavi,spoznavaj ludi,tes sa zo zivota.. na problemi mas cas..

bambulka15

ako sa to pekne cita, co pisete:)diky za vase nazory...o tom hobby som velmi nerozmyslala, ale mozno by to bolo fajn...lima- ja velmi dobre viem, ze niektori ludia maju skutocne problemy...ale niekedy mi to unika a zase sa zaoberam len sebou...aj to viem, ze cely svet sa netoci okolo mna...a tie antidepresiva som zacala brat ked som na tom bola zle a uz sa to nedalo vydrzat...a odvtedy som ich brala,co bola podla mna chyba..lebo ich uz fakt nechcem...chcem byt jednoducho ako ostatni a tsit sa z tych peknych veci, ak nejake vobec najdem

netrap sa

bambulka 15, tymito pocitmi a problemami presiel nejeden z nas.snaz sa tesit z peknych veci a moc sa nestresovat z tych podla teba horsich, uzivaj si mladost a teenagerske roky,tie sa ti uz nevratia;-)

lima

bambulka...prosim ta nestresuj sa s pletou..problem ys pletou su rozneho povodu moze to byt aj stravou skus jest viac ovocia,, zeleniny a hlavne sa nad tym nezamyslat su dolezitejdie problem yna svete ako plet ja mam 22 rokov a tiaz sa mi este stale objavia n atvari vyrazky...je to normalna reakcia na podnety z vonku tak sa tym netrap a usmej sa zivot je taky krasny otvor ci do koran a zacni ho vnimat aj z lepsej stranky tes sa aj z malickosti ..kolko ludi je napriklad na vozicku a chcelo by behat no zail nemozu kolko je ludi hladnych na svete slepych a kopu inych problemov je ktore ludi privadzaju do vazneho zufalstva tak sa usmej a zi

monika19

suhlasim s tým aby si si našla neaký šport važne to pomaha. Stači ked si každý večer trochu zabehaš a uvidiš ako ti to pomôže. Prešla som si tým obdobím a ver že to bude lepšie. Každý v tvojom veku hlada zmysel svojho života. Nehovorim že ked budeš mať 19 ho nebudeš hladať ale tvoj pohlad na svet sa zmeni uvidiš len to potrebuje čas....

SHAKTI

ano,aj mne v tom obdobi dost pomahal"sport":-)
nie je nieco co by ta mohlo bavit?? skutocne,potrebujes nejake hobby..

ethel

bambulka..aj ja som tým prešla...a tiež som neverila,že to raz skončí,že raz budem šťastná....čakala som dlho,ale dočkala som sa....viem,že mi v tom období dosť pomáhal šport....iné myšlienky,iný ludia...

SHAKTI

bambulka normalne to je,presli sme si tymto obdobim vsetci,ale je dost smutne ze uz 15 rocne deti siahaju hned po uzivani AD..

bambulka15

ja ani nie ze sedim doma a nariekam, ale mam velke vykyvy nalady, obcas sa mam dobre, inokedy som uplne bez zivota..a brala som aj lieky na depresiu, ale uz naozaj nechcem, jednoducho chcem byt taka ako ini...ethel...lenze ja niekedy myslim ze toto obdobie neprejde,vies a niekedy si ako keby robim napriek, len aby som nebola spokojna, no je to podla teba normalne?

SHAKTI

ludia v tvojom veku zabudaju,ze toto obdobie je obdobie rastu a hladania sa..svojho miesta na zemi..preto netreba sediet doma a nariekat,ale skutocne hladat,co ma bavi,ucit sa nove veci atd. Ludia stratili kontakt s prirodou..a preto sa nevedia uz z nicoho tesit..